- 31 Aralık 2015
- 15.537
- 10.243
- 1.688
Camara sıfır ihtimal,danois Türkiyeyi düşünmüyor sıfır ihtimal belki bir ihtimal koopmeiners olabilir ona da ihtimal vermiyorum. %99 transferi kapattık. Yapacak bir şey yok cenabı-hak istemiyor.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Sezon biter bitmez 10 numara,orta saha ve stoperi almak için uğraşsalardı hiç bir sorun olmazdı. Ama herifler kırk gün kırk gece şampiyonluk kutladılar.Gerçekten bu kadar büyük bir kaynakla bu kadar saçma transferin yapıldığı ve tek bir oyuncu dahi satılamadan bitirilen bir transfer dönemi. 4 sezon boyunca şampiyon olmuş kulübün yönetimi bunu başardı.
SM-S911B cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Bir tane bile oyuncu satamamak en buyuk sorun. Tam bir rezillik.Gerçekten bu kadar büyük bir kaynakla bu kadar saçma transferin yapıldığı ve tek bir oyuncu dahi satılamadan bitirilen bir transfer dönemi. 4 sezon boyunca şampiyon olmuş kulübün yönetimi bunu başardı.
SM-S911B cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Bunlarin kontenjan dolu, kimi gönderiyolar? Jaydenimi yazdirmayacaklar?
1-Ederson
2- Jayden
3-Nathan
4-Skriniar
5-Semedo
6-Kante
7-Guendozi
8-Asensio
9-Greenwood
10-Lukaku
11- Vedat
U23 : 1-Oppong 2-Archie 3-Nene 4-Mimovic
Uguchuyu aldık daaa ne ortasahasıben orta saha alacağımıza inanıyorum arkadaş
ben buyum
bu kadarım
Bunuda fbjkye kaptirdin reziller
Nhagayı da yollarsak ilkay ve kaan mı oynayacak yavNhaga’yı kiralayın bir yere, Okan’ın oynatma ihtimali yok.
Yönetim bu transfer döneminde hatalı ama yıllardır oyuncu aldırıp süre bile vermediği adamlar mevcut.
İki taraflı ilerliyor hata süreci ve o süre vermediklerimiz de sonrasında çöp oluyor.
Yine mi CumaCuma günü ne Batrakov ne Leao 11de olmaz