futbol aklı ve mantığından gram nasibini almamış 1 transfer sezonunu daha geride bırakıyoruz. bizim de çapımız bu kadarmış yapacak bişey yok

şu torru da yollayın abi her dakika zam mı olacak bu adama 20 m mi vermemiz lazım ? Gitsin işte bakalım gidecek mi fioya falan 3m maaşa yeter ama ya.Böyle kulüp olmaz nasıl büyük kulüpsün yani yollasaydın birini alsaydın 50 tane fırsat vardı

Bunlarin kadroda bok gibi. Okadar övuluyordu bide
Screenshot_20260901_171419_X.webp

Torreira çıkıp "ben bir yere gitmiyorum, burada mutluyum" dedi mi kendi resmi hesabından son haftalarda? Demedi diye düşünüyorum.
Bu haberler de çığ gibi büyüyecek işte. Bu kadar sık haber çıkması anormal bir durum. Başka oyuncumuzla yaşamıyoruz. Ya ortada bir zam isteme durumu var, ya da ayrılmak istiyor.

Şampiyonluklardaki katkısı ve emeği ortada, fakat transfer döneminin bitmesine SAATLER kala böyle haberlerin devam etmesi gerçekten en hafif tabirle can sıkıcı.

Kopmeijners BJK'yi reddetmiş, demek ki pazarda. Pape Şart Juve'ye gidince son saatlerde bir hareketlilik olabilir.

2 trans donemin sonunda da bisuma alalim bari diyip duruyom gene diyim alalim bari bosmus halen. Nasi bi dongu bu anasini satayim

Orta sahada hücumda ya da savunmada olsun uyuşuk adamdan cacık olmaz. Lesley de uyuşuk bir adam mesela Saraya bakıyosun hantal ama adam sağa sola her yere yetişmeye çalışıyo adam çalışkan. Bu lesley ceza sahası önünde şut bloklamaya bile üşeniyo halil dervişoğlu mentalitesinde bir adam asla işimize yaramaz. Nhagaya forma versek daha fazla katkı alırız.

Geri
Üst Alt