Transferlerden Memnun musunuz?

• Kullanılan toplam oy
    240
Lemina'yı bile zar zor aldıkdık adamın suyu çıkana kadar kullanıyorlar.
Taraftarın bu işe bir el atması lazım artık. Taraftar hep önceden uyarıyor ama bu teknik ekip ve yönetim vazo kırılınca kafasına dank ediyor. Ortasahadaki nitelik yoksunluğunu nasıl görmüyorlar hala anlamak mümkün değil. Lemina tüm sezonu kaldıramıyor istikrar olarak, torreira zaten lemina gelene kadar hamal gibi defansif yükü tek başına sırtladı adamı tükettik hor kullanarak

Biz Lesley i niye aldık neden oynatmıyoruz
Kimse oyuncuyu da savunmuyor herkes Lemina torrera gönderme peşinde hala orta saha istiyoruz .
Bu takımda ilkay Lemina Sara, torrera Lesley ve nhaga var ki Lesley ile nhaga yeni alındı ben başkan olsam bende orta saha almam hocaya tabi Lesley ve nhagayı Okan hoca istedi ise . Biraz da oyuncudan verim alacaksın taktik değiştireceksin oyuncuların yeri ile oynayacaksın
Sağ bek ve sol bek için de aynı şey geçerli sıkıntı defans yedek yok ve yedek forvet bence yeterli değil keşke deniz yerine can uzun alsaydık

Taraftarın bu işe bir el atması lazım artık. Taraftar hep önceden uyarıyor ama bu teknik ekip ve yönetim vazo kırılınca kafasına dank ediyor. Ortasahadaki nitelik yoksunluğunu nasıl görmüyorlar hala anlamak mümkün değil. Lemina tüm sezonu kaldıramıyor istikrar olarak, torreira zaten lemina gelene kadar hamal gibi defansif yükü tek başına sırtladı adamı tükettik hor kullanarak
Şu an aşırı sert tepkiler olmalıydı Leao sonrası yelkenler suya inmiş.

Keşke geçen devre arası Pape Gueye'yi 40 m euro'ya alsaymışız o kadar etmez derken onu bile beceremediler.
Bu yaz yine alinabilirdi. Nedense teklif yaptigimiz oyuncu 6 ay sonra unutuluyor ayni ekip tarafindan. Bugun olsa, orta sahamizda garanti oynardi.

Bu yaz yine alinabilirdi. Nedense teklif yaptigimiz oyuncu 6 ay sonra unutuluyor ayni ekip tarafindan. Suan orta sahamizda garanti oynardi.
Valla adminim önce orta saha alıp sonra fırsat olacaksa kanat filan kovalamalıydık geçen sezonun sonundaki performansı ne çabuk yöneticiler ya da hoca unutmuş akıl sıra erdiremiyorum.

Yani haziran sonu gibi çat 40-45 basıp bir tane baba orta saha alıp sonrasında arkaya yaslansak kimse panikte olmazdı.

2 senedir bu adamlara ortasaha aldıramadık. Bu nasıl bir futbol cehaletidir yav
Onuda gecmisinde orta saha oynayan Okan hocaya sormak lazim.Yaptigi aciklamada orta saha firsati cikarsa alacaz diyor scout transferi birsey ifade etmiyor hoca icin.Macar cocuk vardi Alex Toth gibi piyasa da o tarz bile yiginla oyuncu var.

hen stoper hem ora saha alınmazsa Leao ve Batrakov transferlerine yazık olur.

2 senedir bu adamlara ortasaha aldıramadık. Bu nasıl bir futbol cehaletidir yav
Yonetime yuzde 90 oraninda yukleniyorum ama o kalan yuzde 10da hocayi yazdigin sebepten dolayi elestiriyorum.

Adam bizde efsane ortasaha oyuncusuydu yani...lemina bile zar zor ite kaka alindi ne demeclerden sonra. Gercekten anlamiyorum

Valla adminim önce orta saha alıp sonra fırsat olacaksa kanat filan kovalamalıydık geçen sezonun sonundaki performansı ne çabuk yöneticiler ya da hoca unutmuş akıl sıra erdiremiyorum.
Kaan ve Ilkay var, toplasan bir oyuncu etmiyorlar artik hic faydalari yok takima hele Ilkay tam bir hayalet olmus.

Hakan C bile kat kat daha iyi durumda.

Biz Lesley i niye aldık neden oynatmıyoruz
Kimse oyuncuyu da savunmuyor herkes Lemina torrera gönderme peşinde hala orta saha istiyoruz .
Bu takımda ilkay Lemina Sara, torrera Lesley ve nhaga var ki Lesley ile nhaga yeni alındı ben başkan olsam bende orta saha almam hocaya tabi Lesley ve nhagayı Okan hoca istedi ise . Biraz da oyuncudan verim alacaksın taktik değiştireceksin oyuncuların yeri ile oynayacaksın
Sağ bek ve sol bek için de aynı şey geçerli sıkıntı defans yedek yok ve yedek forvet bence yeterli değil keşke deniz yerine can uzun alsaydık
Fenerin yıllarca yaptığı hatayı şimdi biz yapıyoruz. Takımı vasat adamlarla dolduruyoruz.

Sorun hücumdan çok defansif ki yediğimiz kafa gollerinin saymaya kalksak abaküs filan lazım halende kafa golü yemeye devam ediyoruz en iyi futbolumuzda rakipler kaleye dahil yanaşamıyordu şimdi geldiklerinde rahatlıkla kafa vurup gol atabiliyorlar.

Yonetime yuzde 90 oraninda yukleniyorum ama o kalan yuzde 10da hocayi yazdigin sebepten dolayi elestiriyorum.

Adam bizde efsane ortasaha oyuncusuydu yani...lemina bile zar zor ite kaka alindi ne demeclerden sonra. Gercekten anlamiyorum
Okan hoca en çok bu konuda eleştiriyi hakediyor. Futbolun en önemli mevkisine en önemsiz mevki muamelesi yapıyor sürekli. Benzeri yok bu konuda

İfb de transfer yapmayacak heralde ha?
Becao disinda cikmalari gereken yabanci kaldi mi ? U23 leri de hala dolu galiba. Aksam 8 den sonra kapilar kapaniyor avrupada. Ligde kakalayabilirler ama onlar icin Cuma gunu son ztaen ligi hedefledikleri icin, cl listesi falan umurlarinda degil bence.

Alanyali umite gidebilirler dusuncesindeyim bu arada ve hakani deneyebilirler (ama alamazlar bence, ikidir maci aciyor hakan interde)

taraftar yüzeysellik olsa bile futboldan daha çok anlıyor güya profesyonel olanlardan.Geçen sene mesela altimira'yı kimse izlememişken falan tag açılmıştı , gelse çoğu sorunu çözerdi mesela osde bizim ama almadılar yani.Şimdi de random bir isim çıksa da baskı yapılsa keşke.

taraftar yüzeysellik olsa bile futboldan daha çok anlıyor güya profesyonel olanlardan.Geçen sene mesela altimira'yı kimse izlememişken falan tag açılmıştı , gelse çoğu sorunu çözerdi mesela osde bizim ama almadılar yani.Şimdi de random bir isim çıksa da baskı yapılsa keşke.
Sporting ile maç var olası bir Altimira şov da çıkıp bir tane soru soracak delikanlı muhabir olursa sağlam laf sokar.

Geri
Üst Alt