Transferlerden Memnun musunuz?

• Kullanılan toplam oy
    267
  • Bu anket kapanacak: .
Oyunu çok baltaladığını ve çok büyük bir onun bunun çocuğu olduğunu düşünsem de minimum 15 garanti golü olan Talisca da gitti.

Üstünde İsmail bir de Asensio'yu küstürdü daha şimdiden.

Hakem yardımı dış faktörlerin vs işlemediği maçların belirli bir kısmında çok tıkanıp zorlanacaklarını düşünüyorum. Özellikle CL temposu yüzünden. Fb CL'nin en yaşlı takımlarından biri. İsmail'in müthiş ekibiyle bu takıma doğru bir yükleme yaptıklarını falan hiç sanmıyorum.

Asil önemli şey bizim ne yapacağımız. Geçen sezonun ozellikle son düzlüğünde bu takım çok net SOS verdi ve biz buna rağmen transfer konusunda çok vurdumduymaz ve rahat davrandık tüm yaz. Bu hatanın bedeli büyük olmaz inşallah.

30 tane atardı abi talisca tüm kulvarlarda

herifi sakat haliynen roma ya cakmaga calismislar

her isleri sahtekarca duzenbaz heriflerin

Cihan Kamer: "Jayden Oosterwolde sakatlandığı için Roma'ya transferi gerçekleşmedi. Yedek kadromuzda değerlendireceğiz. Bugün ameliyat olacak."

Fener öyle taş böyle güçlendi asensio geri döndü defansa İngiltere’den stoper aldılar ki skriniar pisliği de var cante takıma alıştı büyük sıkıntı bence greewood olayı eleman iyi sakin oyun kuruyor gol atıyor muric de formda yani fener eksikleri giderdi biz ne yaptık soru işareti

Fener öyle taş böyle güçlendi asensio geri döndü defansa İngiltere’den stoper aldılar ki skriniar pisliği de var cante takıma alıştı büyük sıkıntı bence greewood olayı eleman iyi sakin oyun kuruyor gol atıyor muric de formda yani fener eksikleri giderdi biz ne yaptık soru işareti
Ula fenerin 4. Orta sahası Bartug yedek stoperi oppong denilen ne olduğu belirsiz bir adam. Beki yok sol kanat Oğuz fırladı diye adam almaktan vazgeçtiler. Ne anlatıyorsunuz yav siz

FB orta sahasi;

Guendouzi
Kante
Ismail
Bartug
Mert Hakan

GS orta sahasi;

Ugochukwu
Lemina
Renato
Torreira
Ilkay
Sara
Batrakov

(Eyup'u saymadim)

Kadrolarina baktim simdi;

Guendouzi
Kante
Ismail
Bartug
Mert Hakan
hazirandan beri fbnin kadrosu geniş ama suni eylülde bakalım diyorduk

günün sonunda kaleci kötü bekler kötü stoper yedeği 1 tane tamamen soru işareti orta saha 3 tane iyi 4. adam yok gibi bir şey.

bence bizden daha kötü durumdalar rotasyon açısından, en fazla fark yaratan adamları açık ara vedat o bi formdan düşse sakatlansa tutarlar

Adamlar ne yaptılar ettiler, 2 yıldır Yaz dönemlerinde takıma bir tane sağlam (eli ayağı tutan) orta saha almadan transfer dönemlerini bitirdiler. Hem de takım bana orta saha lazım diye ağlarken.

İnanılmaz bir istikrar ya.

FB orta sahasi;

Guendouzi
Kante
Ismail
Bartug
Mert Hakan

GS orta sahasi;

Ugochukwu
Lemina
Renato
Torreira
Ilkay
Sara
Batrakov

(Eyup'u saymadim)
Bizim de yarım yarım herkes ama fbnin de totalde 1.5 ossi var.Yarim ismail ve tam denecek gunduzi onun dışında çok sıkıntı ama alırlar bir tane u23.Kantenin de 3-4 maç benzini kaldı

Geri
Üst Alt