2de bi samsun örneği saçma bence de değişim yapılmalıydı ama aynı adamlarla yendiğin takımlara da bak bi istersen. rehavetten, avrupadaki 12 maçın yorgunluğundan çok düştük geçen sene.

çöp etmenin anlamı yok daha idareli kullanacaksın bi şekilde verim alacaksın yani

ağlamanın anlamı yok bu saatten sonra
Sadece Samsun değil ki sonrasında da aynı süreç var skorların önemi yok.

Trabzon, Göztepe, Gençler, Fener, Samsun, Antalya, Kasımpaşa, Çorum, Erzurum, Göztepe burada 10 maçtan iyi diyebileceğimiz sadece 3 maç var.

Yeni kurallardan sonra top oyunda daha fazla kalıyor yıpranma çok daha fazla olacak

1 tane orta saha yenilemesi yapmak bu kadar zor olmamalı.

Arjantinli kereste bi sol bek almisti Terim. Goztepeli cocuk ona benziyor biraz.

orta saha yalan oldu galiba okan buruk asla akıllanmaz tam inatçı kaan ve ilkay orada opsiyonlarımız diyordur kesin

ben şunu anlamıyorum bu takıma ortasaha ve defansta fiziksiz oyuncu olmuyor.

neden nhagayı aldınız mesela ne bekliyordunuz?

temaslı oyun seven boylu fizikli birini alsaydınız en azından rotasyon yapardık.

Muhtemelen nhaga ya kiralanir yada ziraat te oynatılır düşüncem bu yönde.

kendisinin bu fizimle oynaması için çok koşması sahipsiz toplari kapması ve pas oyununda istasyon olması gerekiyor. yoksa şansı zor.

al hilal yusufun yerine adam bulursa yine de alcak mıyız yusufu?

fb sulanmasın?

Batşuayi bizim ligde iş yapar gibi. Fifada hızı 85imiş. Benim scouting bu kadar.:D

Madem yabancı hakları doldu. Şimdi hakan herkese bayram ettirir... ama ilgimiz yok sanırım bu sene hiç haber düşmedi...

fbde kaos olmasi sevindirici

aziz istifa diye tag bile acmislar
1788258199121.webp

Geri
Üst Alt