1.96 boyu var ama kariyerinde golü yok. Tamam stoper vs vs ama düşündürücü. O boyla kafa golü olmaması ilginç.
hava topu zamanlaması hiç iyi değil o yüzden.Çok ham oyuncu , oynatırsan gelişebilir ama oynarsa yakadabilir belli olmaz

şu leminayı başakşehire gönderin adam gibi 40-45 maç oynayacak net bir oyuncu alın zor birşey değil. ayıp olur diye çıkamıyorlar oyunculardan ya

Diyelim Camavinga'yı aldın,
Torerria, Lemina, Sara'yı kullanacan kabul edelim.
Ngaha, İlkay, Lesley... Ne yapacan bu 3 adamı? u23 kontenjanını da heba etmiş oluyorsun.

Nhaga'yı kirala, İlkay arada 10 no'da falan 15-20dk oynar belki tecrübe gerektiren anlarda, Lesley de ocak ayına kadar dursun bakalım 3-5 maç daha yerine göre denenir, sürpriz bir çıkış yapmazsa ocakta göndermenin yolunu ararız... Yani ideal değil hiçbir şey ama bu yani şu saatten sonra olabilecek...

Transfer dönemiinin sonuna geldk..
Tam tahmin ettiğğm gibi.Yönetim taraftar tencere kapak misali.
Gelen oyuncunun kalitesi mantığı gerekliliği hiç önemli değil taraftar için.Transfer olsunda ne olursa olsun mantığı.
Bu yüzden transfer döneminin bu şekidle geçmesi falan çok normal.
Bu klüpte yönetici olmak muazzam iş.Her türlü fiyaskoya imza at hiç sıkıntı değil.Ancak Belki ben fenerliyim dersen tepki alırsın.

Gelen oyuncular artık Galatasarayımızın aslanlarıdır.Sonuna kadar destek.

Ama başımızdaki adamlara olan nefretim hiçbir zaman bitmeyecek.Bir Galatasaraylı taraftar olarak Galatasaraylılıktan nasibini almamış bu reklamcılar Bu klüpten defolana kadar tepkimi vereceğim.

Ben bu arada fenerin taaa bilmem nesine gireyim , fb ile kıyas yapılmasını da sevmem hiçbir zaman.Her zaman clye göre düşünüyorum kadro derinliğini ve kalitesini ondan önemsiyorum.fb denen kulübün artık bizim için böcekten bir farkı yok 7 şampiyonluk var arada o yüzden hiç umurumda olan bir kulüp değil , biz clye göre kadroyu daha iyi yapmalıydık os gelişmeliydi.Ancak şu halde bile fbden 2-3 gömlek iyi 11imiz ve çok daha derin kadromuz var bu da bir gerçek.Ben fbden yola çıkarak eleştiri yapmam öyle olsa zaten bu os de iyi derdim ama türk olmayan kulüpleri yenme amacı olan kulübün ossi bu olmamalı.

Bari bu sefer adam akilli kapattik diyip kommunikasyonu dogru yapsinlarda bosa beklentiye sokmasiklar kimseyi

Geri
Üst Alt