- Orta saha bölgesi uzun zamandır SOS veriyor. Mevcut oyuncuların arkasına değil, yanına bile değil, direkt yerine transfer yapılmalıydı.

- Abdülkerim'in ilk 11'deki yerine gerçek anlamda tehdit yaratacak bir sol stoper alınmadı.

- Aldığımız santrafor Deniz Gül büyük ihtimalle Barış Alper'den sonra 3. tercih olacak.

- 10 numara bölgesine nokta atışı, baba bir transfer sözü verildi ama verilen söz tutulmadı. Yapılan Batrakov hamlesinin doğru mu, yanlış mı zaman gösterecek.

- Oguchukwu transferi herhalde Ndombélé transferini unutturmak için yapıldı. Adamın şu ana kadar hiçbir numarası yok gibi. Umarım zamanla bizi yanıltır ama açıkçası pek sanmıyorum.

- Transferlerin gecikmesi, birçok oyuncudan ret alınması ve verilen sözlerin tutulmaması da cabası.

Bu transfer sezonuna puanım: 3/10
Aklın yolu bir derler..İşte işi bilen nokta atışı yorumlar yapan gerçek taraftar.Daha doğru anlatılamazdı.Şu forumda ve medyada gerçeklerden bahsedenlerin bir elin parmaklarını geçmemesi zaten hakedildiğimiz gibi yönetiliyoruzun göstergesidir.

Başımızdakiler yatacak yeri yok.

En fazla Torreira kiralik gider, yerine kiralik Koopmeiners gelir. Ben ama baska transfer olmaz diye düsünüyorum

Oyuncu gelebilmesi için oyuncu gitmesi gerekiyor.Kim gidecek kim gelecek.Zor sorular.

Bu saatten sonra artık eldekileri bklamanın manası yok beyler... Elemanların hepsini moralli tutmalıyız... Lemina Torreira Barış Lesley yeni gelenler vs. Hepsini yukarıda tutmak lazım... Bu saatten sonra eleştirileri dozunda yapıp adamların zaten düşük olan performanslarını iyice yerin dibine sokmayalım... Zor olacak biliyorum ama yapmamız gereken tam olarak bu, bu saatten sonra...

Okan artik rotasyonu daha cok yapmali, nhaga lesleyi singo eren kazim fln daha cok kullanmali

Tor, lemina, sara lig cl lig cl arka arkaya oynatiyo topcular pili bitince ya sakatlik ya yorgunluk kötu oynamaya basliyorlar ondan sonra kadromuz dar denir

Ee sen oyuncular ekonomik kullanmazsan ayni 12-13 oyuncuyu devamli oynatirsan tabiki kadro dar gözukur

Okan bey sapkasini önune koyup biraz dusunmeli artik

Hanginiz bu

1788270157898.webp

Bu saatten sonra artık eldekileri bklamanın manası yok beyler... Elemanların hepsini moralli tutmalıyız... Lemina Torreira Barış Lesley yeni gelenler vs. Hepsini yukarıda tutmak lazım... Bu saatten sonra eleştirileri dozunda yapıp adamların zaten düşük olan performanslarını iyice yerin dibine sokmayalım... Zor olacak biliyorum ama yapmamız gereken tam olarak bu, bu saatten sonra...
Sane ve almancilarda dahil değilmi:)

Geri
Üst Alt