Cihangir Göktaş
10 Numara!
- 18 Temmuz 2022
- 10.360
- 12.820
- 963
10+4 kuralı iptal olsaydı , sınırsız yabancı olsaydı;
Bize mi şikecilere mı yarardı bu durum sizce
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Acik ara beni en cok üzen pape sarrBu dönem beni en çok üzen yapmadığımız transferler Enciso ve Pape Matar Sarr oldu heralde
caicedoya 5+25 teklif yapıp chelseayi iyice sinir krizine sokalım
sallai kaan bitshiabu erensingo davinson apo jacobs
lemina sara
barış batrakov leao
osimhen
Üstat sen neden sürekli soru soruyorsun10+4 kuralı iptal olsaydı , sınırsız yabancı olsaydı;
Hakikaten ikisi birden tutsa 5 yıl kafamız rahat olurdu. Galiba 55 civarına çok rahat alırdıkBu dönem beni en çok üzen yapmadığımız transferler Enciso ve Pape Matar Sarr oldu heralde
Onlara yarardi, net! Ne Okan, ne de ekibi oyuncudan anlamiyor. Onun almak isteyecegi adamlar Fernandez, Alvarez ve Camavinga olur. Cunku biliyor isimsiz adam alirsa tutturamayacagini.10+4 kuralı iptal olsaydı , sınırsız yabancı olsaydı;
10+4 kuralı iptal olsaydı , sınırsız yabancı olsaydı;
Transfer yapacaksak bize yarardı ( Icardi yine olmayacak )10+4 kuralı iptal olsaydı , sınırsız yabancı olsaydı;
Proper da olur conveniant da olurKerem Suitable
Sorun oyuncudan anlamamak degil bence, futbol basit bir oyun ama anlamak icin seyretmen gerekiyor. Bizim kulüpte oyuncuları takip eden kimse yok sezon devam ederken; transfer donemi başladıktan sonra 100 tane oyuncu videosu seyredip aralarından oyuncu secmeye calisiyor Okan, onlarinda ilk tercih olanları alınamıyor zaten. Boyle profesyonel kulüp yönetilmez.Onlara yarardi, net! Ne Okan, ne de ekibi oyuncudan anlamiyor. Onun almak isteyecegi adamlar Fernandez, Alvarez ve Camavinga olur. Cunku biliyor isimsiz adam alirsa tutturamayacagini.
Proper da olur conveniant da olur![]()
Yerler mi acepChelseaye Sara verelim