Transferlerden Memnun musunuz?

• Kullanılan toplam oy
    231
Camara geldi diyelim. Iyi guzel hos.

Yonetim gene "beklemenin meyvesini aldik" diye takilir transfer politikasinda muhtemelen. Her sey planliydi kafasina girer...
Geldiği durumda kimse buna itiraz etmez.

Bu fırsatlar da illaki çıkar zaten, mevzu değerlendirmek. Sarr da bir fırsattı ve daha da ucuzdu, değerlendirmedik.

camara napılıp edilip alınmalı, her şey hizalanmış durumda resmen

bu herifi şu şartlarda almamanın herhangi bir mantıksal izahati bulunmamaktadır
Dusuk bonservis istemeyecekleri kesin...dun geceye kadar 55e satiyorlardi.

46 milyon açığı kalmış.

En az satacakları fiyat o.

Aramız iyi Monacospor ile keşke olmayaydı ama ilk defa işe yarayacak adam alabiliriz.

Lamine Camara bizim Monaco ile oynadığımız maçta Balogun ve Akliouche birlikte en çok beğendiğim oyuncuydu
Çok enerjik, çalışkan, kısa mesafede çabuk ihtiyacımız olan orta saha tiplerinden biri

Balogun ve Camara’nın ikisinin birden İngiltere’ye transferlerinin yatmış olması büyük fırsat

Lamine Camara’yı şimdi al 10 sene 8 numara derdin kalmasın.

Hem sportif hem ekonomik açıdan geleceğe de yönelik rahatlama fırsatı elimizde

Ben Camara’yi hic izlemedim.
50 milyon bonservis verip Camara’yi almak firsat mi ?
Camara 2 milyona kiralanan Pape Sarr’dan cok daha iyi bir oyuncu mu ?
Okan’in orta saha almaya niyeti olsa Pape Sarr’i alirdik herhalde.
Bence transferi kapattilar.
Okan bir kac hafta sonra stoper ve orta saha mevkilerine kis transfer doneminde takviye yapmayi dusunuyoruz demeye baslar.

ben gs yöneticilerinin son gün 55 milyon euroluk bir operasyonun altına imza atacaklarına ihtimal veremiyorum. 24 saat içinde nasıl gelişebilir ki böylesine büyük bir transferin maddi altyapısı? gs gibi bir kulüp için en az 1 aylık hazırlık süreci demek bu tip operasyonlar. :asd:

Geldiği durumda kimse buna itiraz etmez.

Bu fırsatlar da illaki çıkar zaten, mevzu değerlendirmek. Sarr da bir fırsattı ve daha da ucuzdu, değerlendirmedik.
Ona katiliyorum , yonetim kendi plansiz yuruttugu sureci maskeler diye dedim. Egrisi dogrusuna "denk" gelince dogru is yapmis olmuyorlar tam anlaminda bana gore.

Surec berbat yonetildi yaz boyu, iletisim vs. tekrarlamaya gerek yok ama "bakin gordunuz mu, bize guvenin"e cekecekler misal ortasaha da aldik diyelim.

biz

487359183121940490.webp

Eğer biraz vizyon varsa, eğer Galatasaray adını altın harflerle yazdırmak istiyorsa Camavinga +Camara yı beraber 100 milyon euro ya alır Lemina ve Nhaga (Kiralık) yı gönderir bu yönetim.

İlk 11:
Uğurcan Singo Sanchez BİTSUAYİ Jakops Camavinga CAMARA BATRAKOV Sane Leao Osimhen

Yedek11:
Jankat Sallai Arda Abdulkerim Eren Torreira LESLEY Sara Yunus Barış Deniz

Ben Camara’yi hic izlemedim.
50 milyon bonservis verip Camara’yi almak firsat mi ?
Camara 2 milyona kiralanan Pape Sarr’dan cok daha iyi bir oyuncu mu ?
Okan’in orta saha almaya niyeti olsa Pape Sarr’i alirdik herhalde.
Bence transferi kapattilar.
Okan bir kac hafta sonra stoper ve orta saha mevkilerine kis transfer doneminde takviye yapmayi dusunuyoruz demeye baslar.
Ne yazık ki bence de transferi kapattılar. Lesley i kiralayıp sözleşmesi biten Leminayla sözleşme yenilediklerinde orta saha almayacakları belli olmuştu.

Geri
Üst Alt