Nedim Sertel
Büyük Kaptan
- 18 Haziran 2009
- 25.058
- 16.687
- 3.018
bakış açın nasıl anlat bilelim heisGörüsüne saygi duyarim rtas ancak benim olaylara bakis acim farkli
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
bakış açın nasıl anlat bilelim heisGörüsüne saygi duyarim rtas ancak benim olaylara bakis acim farkli
Küfürsüzlük çok zor
Onun temel sebebi Oppong geçen sezonu full oynamış ve iyi geçirmiş.Oppong diye bir adam alıyor kuşlar, vay be, vizyon transferi, süper, şöyle böyle, geleceğe yatırım vsvs.
Biz Bitshiabu'yu alıyoruz, Türkiye'nin her yanından scoutlar o akşamına negatif video çekiyor..Gülüp geçiyorum. Oyuncuya bakış neyse ona göre yorum yapıyorlar sırf 5 like daha fazla almak için. Biliyorlar taraftar gergin, o yüzden başlıyorlar gömmeye. Çocuğun 60-65 maçı var CL maçları da var. Apo'yu keser mi veya hoca kestirir mi fikrim yok ama komşunun tavuğu, komşuya kaz görünür..
Bu çakma scoutların yorumlarına aldırmamak lazım. Öyle bir intiba oluştu ki çocuk no-name bir ligden, 15-20 maçla geldi vs. Elinden geleni yapacaktır. İnşallah iyi katkı verir
Küfürsüzlük çok zor
Küfürsüzlük çok zor