Transferlerden Memnun musunuz?

• Kullanılan toplam oy
    241
4 eylül başak
9 eylul lizbon
13 kocaeli
19 ts

16 günde 4 zorlu maç

Onun temel sebebi Oppong geçen sezonu full oynamış ve iyi geçirmiş.

Bitshiabu ise boş geçirmiş geçen sezonu.
Takım kurbanı olduğunu düşünüyorum biraz, yani oyuncular yer değişse o da Nice'de 40 maç oynarmış
Leipzig stoper opsiyonları ile Nice arasında dağlar kadar fark var yani

Sakatlık yaşamasın inşallah elinden geleni yapar. Küçük yaşta CL tecrübesi tatmış çocuk oralara dönmek için elinden geleni yapar diye düşünüyorum, belki biraz fazla iyi niyetliyim, sadece temenni

Camara gelirse 26 yaşında gelen Torreira sonrası en büyük transferimiz olur.

22 yaşında alırsan seneye EPL'ye gitmek mi istedi 45'e al 60'a satarsın.

Kaldı mı? En az 8-10 yıl en üst düzey performans sergiler efsanen olur.

Ciğersiz her yere koşan tam bir Okan Hoca futbolcusu.

Al şimdi kendini affettir Başkan.

Her sezon bşr süprstar transferi diğerleri rotasyon transferi... süperstar işini orta sahada kullansalardı iyi olurdu...

50 falan ucmayalim, gaza getirici bir gelisme ama oyle meblaglar olmaz.(Singo transferine benzer o zaman, olmaz o paralar)

Kazik yeriz ama hepsi simdi mayacak sekilde max 40lik bir paket teklif cikarabilirsek, teklifi yapip beklersin.

Camara olmuyor mu , auxerrli cocuga daha dusuk teklif yapar beklersin.

Red yersek yeriz. Ama denemek onemli.

Benim onemsedigim detay bu sezon icin de lazim ama seneye yazin elini rahatlatacak hamleyi yapmis da olabiliriz bu sekilde. Ondan heyecan yaptim acikcasi.

Onumuzdeki yaz tum defans leminan, torreira , belki sara .. hepsi transfer gundeminde olacak

Yeni transferimiz sol stoper adını yazmak bile zor oluyor, bir kaç özetinde geriden çok güzel oyun kuruyor. Bu adamın güvenini kazanacak bir hocanın elinde yıldız olur. Dikine ve net paslar atıyor, o boyla da özellikle yerden müdahaleleri çok yerinde görünüyor. Herkes burun kıvırdı inşallah hepimizi mahcup eder.

Leao batrakov deniz derken bi 50 de camaraya vermezler herkesin istediği onların da gündemine gelmiştir yoksa
Şu saydığın isimlerin Leao dahil hiçbirisi bu sene %100 tutar diyemeyiz maalesef. Paşa paşa orta saha transferini yapacaklar madem "fırsat için son günler beklenecek" dedilerse ve u23 kontenjanı boşaltabilecek durumdaysan yapacaksın. Ağustos ortası bitmesi gereken transferler son güne kalınca son gün de yetişmez evraklar, son gün para çok isteniyor, planlar son dakika tutmadı gibi bahanelere sığınarak ne paralı gazetecilerine ne de bize muamele çekmesinler. #DursunÖzbekİstifa

Camara için Singo + biraz para keyif verirdi valla
Sağ bek Arda Okan Sallai Barış & Allaha emanet

Eve dönüş hikayesi. Porselen bebek gibi oturtuyoruz 30m'lik sağ bekimizi))

50 cok olabilir ama Camavinga'yi kaca alacaklardi? Sanki o daha ucuz olacakti. Onun gelme ihtimali hic yoktu bakma bizim basinin kolpalarina.
kiralamayı düşünüyorlardı muhtemelen de son gün hala kiralık vs kovalıyorsan ortalıkta bizim şu kadar bütçemiz var diye de şov yapmayacaksın. camara'yı almaları için gereken tepki neyse herkes tarafından gösterilmeli orta sahanın hali bu durumda. Pape sarrr'ı almadın 30'a bunu al.

Geri
Üst Alt