Transferlerden Memnun musunuz?

• Kullanılan toplam oy
    250
Akşam mı veriliyor CL listeleri.

Yetişmez ya ne olur ama alın bir şekilde.

Bi halt olacagi yok. Eldekilerden maksimum faydayi aliriz umarim. Allah yardimcimiz olsun

Dönemin en başarılı duyumcusu anketi açılmalı kahvekonyak kazanacaktır diye düşünüyorum

Merak ettigim bir husus.

Bu 150 M aciklari var denmesi neyle baglantili ? (Uefa ile ilgili bir sey mi?)

Oyle bir detaylari ve 40-45 aciklari var ise, sen kira +zorunlu opsiyonlu teklif sunsan (hani belli odemesi onumuzdeki sene olacak) adamlarin bu acik hesabina etkili mi? Yoksa trink para mi lazim adamlara?
Transfer yasağı yiyeceklermiş belirlenen limite uyamadıkları için.

Zorunlu satın alma maddesi ile alınırsa iki takımın da anlık bilançolarına yansır. Şartlara bağlı opsiyon ile alınırsa işler biraz değişiyor. UEFA bu şartlar gerçekleşmesi çok yüksek şartlar derse anlık, gerçekleşmeme ihtimali de var derse gelecek sezon bilançosuna yazılabilir. Bizim verecek 50 milyonumuz varsa 120 ay vade ile alabiliriz hiç opsiyon falan karıştırmadan. Hem onlar cezadan yırtar hem de biz nakit akışını ayarlayabiliriz.

Bizim yönetimin herhangi bir aksiyon alacağını düşünmüyorum, kendimiz çalıp kendimiz oynuyoruz taraftar olarak. Yerli 1-2 isim alınabilirse alınır kalan günlerde.

Lemina zorla aldırılmıştı, Camara işide zorla olmalı olmuyorsa Danios alıp gelsinler
maxresdefault.jpg

Camara’yı taksitli 46 + sonraki satıştan payla verirler aslında ama bizimkiler kapattı bile bence

Eeee hani nerene fırsat transferleri yalancı dursun yalancı kavukcu..
Leaonun yanında fotoları çektirdinizya sizden mutlusu yoktur utanmazlar.

Denedik ama olmadı diyecekler orta saha beklemiyorum

Transfer yasağı yiyeceklermiş belirlenen limite uyamadıkları için.

Zorunlu satın alma maddesi ile alınırsa iki takımın da anlık bilançolarına yansır. Şartlara bağlı opsiyon ile alınırsa işler biraz değişiyor. UEFA bu şartlar gerçekleşmesi çok yüksek şartlar derse anlık, gerçekleşmeme ihtimali de var derse gelecek sezon bilançosuna yazılabilir. Bizim verecek 50 milyonumuz varsa 120 ay vade ile alabiliriz hiç opsiyon falan karıştırmadan. Hem onlar cezadan yırtar hem de biz nakit akışını ayarlayabiliriz.

Bizim yönetimin herhangi bir aksiyon alacağını düşünmüyorum, kendimiz çalıp kendimiz oynuyoruz taraftar olarak. Yerli 1-2 isim alınabilirse alınır kalan günlerde.
O zaman denememek sacmalik acikcais. Onumuzdeki sene zaten ugrasacaksin boyle pozisyonlar icin.

Ben de ayni dusuncedeyim yonetim acisindan. Beklentim minimum.

Ama ister istemez heves yapiyor insan iste.

balogun ve camara gitseydi monaconun kadro bayağı boşalmış olacaktı.Herifler acayip satışlar yapıyor son 3-4 yıldır.

Geri
Üst Alt