Ekin Amad
10 Numara!
- 25 Mayıs 2011
- 19.260
- 11.544
- 1.838
midtsjo'yu aldigimiz sezon midtsjo'nun alternatifiydi. copun teki yani.dayı kim bu raskin yav bu kadar iyi topçu mu
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
midtsjo'yu aldigimiz sezon midtsjo'nun alternatifiydi. copun teki yani.dayı kim bu raskin yav bu kadar iyi topçu mu
Değildirfırsattır çünkü psg yollamayı düşünmese o sezon belki de üst üste 5. şampiyonluğu belki osimheni belki de şu an mevcut durumu hiç düşünemeyecektik bile. osimhen dünyada 1000 yılda bir denk gelebilecek bir transfer hayal dünyasında bile hayal edemeyiz o transferi.
Arabistanda kiralik rtsŞu Rios u neden almadık mesela? Nerede abi benim 6-8 oynayan tabanca orta saham, çok yazık. Gene burada bir taraflarımızı yırttık inadına almadılar.
Yabancı sınırıŞu Rios u neden almadık mesela? Nerede abi benim 6-8 oynayan tabanca orta saham, çok yazık. Gene burada bir taraflarımızı yırttık inadına almadılar.
Rios alınmamasını anlarım açıkçası, Rios alırsan Lemina gidecek kontenjan açmak zorundasın . Upgrade olur mu sanmam. Ama şu Camara mutlaka çaba gösterilmeli mesela. Çocuk U-23 ve iyi oyuncu. Bir de yaz boyu kafa s.....ler en iyi transferleri Eylül 'de yaptık diye . E hadi görelim madem.Şu Rios u neden almadık mesela? Nerede abi benim 6-8 oynayan tabanca orta saham, çok yazık. Gene burada bir taraflarımızı yırttık inadına almadılar.
Çık Sallai den.Yabancı sınırı
Lemina nın gitmesine gerek yok bence gidecek tek adam var Sallai.Rios alınmamasını anlarım açıkçası, Rios alırsan Lemina gidecek kontenjan açmak zorundasın . Upgrade olur mu sanmam. Ama şu Camara mutlaka çaba gösterilmeli mesela. Çocuk U-23 ve iyi oyuncu. Bir de yaz boyu kafa s.....ler en iyi transferleri Eylül 'de yaptık diye . E hadi görelim madem.
FM mi oynuyoruzÇık Sallai den.
Onu bana değil, yönetim ve teknik ekibe sorman lazım.FM mi oynuyoruz
Muhabbet ettigim bazi arkadaslar ona da cok yukselmis ama tam bilmiyorum 8e mi yakin 6 ya mi yakin danois?Danois getirin bari Camara olmuyorsa.
Hocam saygı duyarım ama Sallai bu takımda en son gidecek adamlardan. Takımındaki en garanti adam Sallai. Bize yaz boyu en çok teklif de onun için geldi zaten . Bu kadar teklif yapan adamların da bir bildiği gördüğü vardır.Lemina nın gitmesine gerek yok bence gidecek tek adam var Sallai.