Transferlerden Memnun musunuz?

• Kullanılan toplam oy
    257
beyler bu arada fırsat kelimesini çok kullanıyoruz evet. bu transfer fırsat değil şans transferi olur. chelsea monaco anlaşmasının bozulmasının şansı.

fırsattır çünkü psg yollamayı düşünmese o sezon belki de üst üste 5. şampiyonluğu belki osimheni belki de şu an mevcut durumu hiç düşünemeyecektik bile. osimhen dünyada 1000 yılda bir denk gelebilecek bir transfer hayal dünyasında bile hayal edemeyiz o transferi.
Değildir

Dursun Özbek en iyisini alamıyorsak almayalım , Ocak'ta en iyisini alalım dedi. Bu tarz cümleler 3 / 5 saat içinde sıkça duyacağımız cümleler olacak.

1788345668068.webp

Santrofor ve Salih dışında biz alalım diyeceğim adam yok, santroforu da osimhen olmasa biz alırdık, Salihe de sezonun transferi diyorlar, ben rotasyon Türk ve beleş diye alırdım, bu yönetim övmek değil, fb bjk süper iş yapmış vs. geçiniz

Şu Rios u neden almadık mesela? Nerede abi benim 6-8 oynayan tabanca orta saham, çok yazık. Gene burada bir taraflarımızı yırttık inadına almadılar.
Rios alınmamasını anlarım açıkçası, Rios alırsan Lemina gidecek kontenjan açmak zorundasın . Upgrade olur mu sanmam. Ama şu Camara mutlaka çaba gösterilmeli mesela. Çocuk U-23 ve iyi oyuncu. Bir de yaz boyu kafa s.....ler en iyi transferleri Eylül 'de yaptık diye . E hadi görelim madem.

Gaza geliyorum, ihtimalleri dusunmuyor olamaz hoca vs. ama yonetimi dusununce " bir sey olmaz ya" deyip normale donuyorum.

Rios alınmamasını anlarım açıkçası, Rios alırsan Lemina gidecek kontenjan açmak zorundasın . Upgrade olur mu sanmam. Ama şu Camara mutlaka çaba gösterilmeli mesela. Çocuk U-23 ve iyi oyuncu. Bir de yaz boyu kafa s.....ler en iyi transferleri Eylül 'de yaptık diye . E hadi görelim madem.
Lemina nın gitmesine gerek yok bence gidecek tek adam var Sallai.

Lemina nın gitmesine gerek yok bence gidecek tek adam var Sallai.
Hocam saygı duyarım ama Sallai bu takımda en son gidecek adamlardan. Takımındaki en garanti adam Sallai. Bize yaz boyu en çok teklif de onun için geldi zaten . Bu kadar teklif yapan adamların da bir bildiği gördüğü vardır.

UCL
Lemina Camara ile başlarsın
Lig
Torreira Sara ile başlarsın

Mis gibi rotasyon olurdu.

Geri
Üst Alt