- 31 Ağustos 2021
- 72.728
- 52.089
- 3.883
Kaan ne yapiyor su karede?Deniz Gül antrenmana çıkmış
![]()
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Kaan ne yapiyor su karede?Deniz Gül antrenmana çıkmış
![]()
Fenerden bir yonetici dun cikip durumu anlatiyor kendi taraftarlarina. Bizden niye bir yonetici taraftari bilgilendirmiyor? Kavukcu niye konusmuyor, sozde "transferin patronu".
Kapattik mi, calisma var mi, gidenler varsa kimler? Mesela Eyup neden hala kadroda? Nelsson gitti mi?
Birsey desenize.
Bence ortasahaya devşirelim. Sağbekte 3 maç üst üste oynayınca sakatlanıyor stoperde hata yapıyor. Ortasahada yedek olur en azından bu kıtlıktaBu Singo'yu var ya, her şey için kullanmak lazım. O kadar para bayıldık, adamın verdiği katkıya bak la.
Bakkala bile Singo gitmeli. Çimleri bile Singo'ya biçtirmeli.
bu sezon oynayacağımız futbolu kafasında şekillendiriyor..Kaan ne yapiyor su karede?
O zaman divanda yapilmisti, devaminda kavukcu bassskanim konusmasi oldu ve dendi ki (ismimi hala hayirlamiyorum adamin) su isim size bildilendirmeler yapacak.Fenerden bir yonetici dun cikip durumu anlatiyor kendi taraftarlarina. Bizden niye bir yonetici taraftari bilgilendirmiyor? Kavukcu niye konusmuyor, sozde "transferin patronu".
Kapattik mi, calisma var mi, gidenler varsa kimler? Mesela Eyup neden hala kadroda? Nelsson gitti mi?
Birsey desenize.
İlk önce 25(22m sterlin) milyon satın alması Lesley'in. Bu devre oynatırsın kullanmak istemiyorsan devre arası çözüm bulursun. Fb'nin orta sahada 2 yer için 4 adamı Kante- Guendouzi- İsmail- Bertuğ, bizim 4'lü Torreira- Lemina- Sara- Lesley(Nhaga) dediğim iyi bir orta saha alınmalıydı zaten hoca da istedi o yönetimin beceriksizliği. Ben sadece çok fazla karalar bağlanacak bir durumun olmadığını düşünüyorum.Sarayı defansif olarak saymıyorum. Takımda kesici, tutucu olarak 2 tane ortasaha var. Lesley de skandal bir iş çünkü 30 milyon vermemek için fazla oynatamayacağız.
Valla bir şekilde sahaya çıkmalı bu adam. Fena batıyor gözüme ya.Bence ortasahaya devşirelim. Sağbekte 3 maç üst üste oynayınca sakatlanıyor stoperde hata yapıyor. Ortasahada yedek olur en azından bu kıtlıkta

Cuma gunu kapanana kadar arda okan kovalarlar herhold.son anda bir transfer gelir gibi.
Ben lemina koyuyorum ama kaldiramaz surekli olarak.(Daha dogrusu basaksehir macinda lemina bekliyorum 11de, daha iyi top cikariyor arkadan bence).Gs'ın ideal orta sahası
Torreira-Sara-Batrakov olacaktır.
Lemina ve Lesley de burayı yedekleyecektir.
Bunlar arasında ben olsam düzenli olarak Nhaga'ya şans verirdim. Oynadığı maçlarda iyi bir potansiyele sahip olduğunu gösterdi. Dikine gidebilen, hareketli bir oyuncu, aslında tam da ihtiyacımız olan bir profil ama genç olduğu için hoca pek tutmuyor. Lesley şu anda bizim oyuncumuz değil ve görünen o ki, saçma bir opsiyon ekletmişler, devreye girmesin diye fazla oynatmazlar gibi. İstediğin zaman, istediğin kadar oynatamayacağın bir oyuncuyu hangi mantıkla transfer ettiler merak ediyorum.ugucuku-nhaga-ilkay-kaan hangisini 11e koyar rahat rahat sorsan ortasaha bolluğu var
Sonuçta devre arası yine ortasaha transferi gerekecek bunun kaçarı yok ve devre arası düzgün adam bulmak zor. Şu ortasahayı 2 yazdır alabilseler tüm sorun çözülecek. Transfer yapmak bukadar zor olmamalı yapamıyorsanız bırakın gidin artık. Bi çapsız tinerci yönetimi kadar aktif olamıyorlar çıldırmamak elde değil.İlk önce 25(22m sterlin) milyon satın alması Lesley'in. Bu devre oynatırsın kullanmak istemiyorsan devre arası çözüm bulursun. Fb'nin orta sahada 2 yer için 4 adamı Kante- Guendouzi- İsmail- Bertuğ, bizim 4'lü Torreira- Lemina- Sara- Lesley(Nhaga) dediğim iyi bir orta saha alınmalıydı zaten hoca da istedi o yönetimin beceriksizliği. Ben sadece çok fazla karalar bağlanacak bir durumun olmadığını düşünüyorum.
Yav bu herifi sallayıp atma her transferde verilen mesaj bu oluyor. Biri gelecek sallai gitsin.Sallama derken.Dostum ben arda fln demedim sadece çık Sallai den dedim. Lemina istikrarsız olsa dahi çıkmam Lemina dan. Ben olsam dedim Barış Alperi oynatırım sağ bekte. Atıp tutmadım yani. Arda güzellemesi de yapmadım. Benim görüşümdür, Sallai ben de yok açıkçası. Geçen sene max yararlandık tamam ama bu sene formu düşecektir bana göre.
gönül isterdi oraya net bi topçu alalım ama bu da ligin 25-30 maçı için gayet iyi 3lü benceGs'ın ideal orta sahası
Torreira-Sara-Batrakov olacaktır.
Lemina ve Lesley de burayı yedekleyecektir.
nhaga'yı bende tutuyorum. burnley ile konuşup opsiyonu kaldırma gibi bişey olsa keşkeBunlar arasında ben olsam düzenli olarak Nhaga'ya şans verirdim. Oynadığı maçlarda iyi bir potansiyele sahip olduğunu gösterdi. Dikine gidebilen, hareketli bir oyuncu, aslında tam da ihtiyacımız olan bir profil ama genç olduğu için hoca pek tutmuyor. Lesley şu anda bizim oyuncumuz değil ve görünen o ki, saçma bir opsiyon ekletmişler, devreye girmesin diye fazla oynatmazlar gibi. İstediğin zaman, istediğin kadar oynatamayacağın bir oyuncuyu hangi mantıkla transfer ettiler merak ediyorum.
İlkay ve Kaan'ı futbolu bıraktılar sayıyorum. Ama onu da biliyorum ki, genç oyunculardan daha fazla süre bulacaklar maalesef.
Geçenki maçta ciddi darbe almıştı muhtemel etkisi vardır.Barış Alper idmana çıkmamış, transfer ihtimali mi var acaba.