Transferlerden Memnun musunuz?

• Kullanılan toplam oy
    261
  • Bu anket kapanacak: .
Deniz Gül antrenmana çıkmış
HRNRHqeX0AEgriK
Kaan ne yapiyor su karede?

Fenerden bir yonetici dun cikip durumu anlatiyor kendi taraftarlarina. Bizden niye bir yonetici taraftari bilgilendirmiyor? Kavukcu niye konusmuyor, sozde "transferin patronu".

Kapattik mi, calisma var mi, gidenler varsa kimler? Mesela Eyup neden hala kadroda? Nelsson gitti mi?

Birsey desenize.

Konuşamazlar. Konuştukları anda tepki alırlar bu zamana kadar neredeydiniz derler. Tek amaçları ortamı soğutup yok olmak.

Bize biraz önemsiz maç lazım. Her maç hayati önemde.

Türkiye kupasının güncel formatı ne bilmiyorum ama maçları arttırıp takvime yayarlarsa +4 +2 'deki topçular oynayarak pişme şansı bulur bari.

Bu Singo'yu var ya, her şey için kullanmak lazım. O kadar para bayıldık, adamın verdiği katkıya bak la.

Bakkala bile Singo gitmeli. Çimleri bile Singo'ya biçtirmeli.
Bence ortasahaya devşirelim. Sağbekte 3 maç üst üste oynayınca sakatlanıyor stoperde hata yapıyor. Ortasahada yedek olur en azından bu kıtlıkta

Fenerden bir yonetici dun cikip durumu anlatiyor kendi taraftarlarina. Bizden niye bir yonetici taraftari bilgilendirmiyor? Kavukcu niye konusmuyor, sozde "transferin patronu".

Kapattik mi, calisma var mi, gidenler varsa kimler? Mesela Eyup neden hala kadroda? Nelsson gitti mi?

Birsey desenize.
O zaman divanda yapilmisti, devaminda kavukcu bassskanim konusmasi oldu ve dendi ki (ismimi hala hayirlamiyorum adamin) su isim size bildilendirmeler yapacak.

Ondan sonra mikrofonda leao gunu harici bir sey duymadik.

Dipnot: fenerde o sekilde aciklama yapilmasina da sasirdim bu arada.

Sarayı defansif olarak saymıyorum. Takımda kesici, tutucu olarak 2 tane ortasaha var. Lesley de skandal bir iş çünkü 30 milyon vermemek için fazla oynatamayacağız.
İlk önce 25(22m sterlin) milyon satın alması Lesley'in. Bu devre oynatırsın kullanmak istemiyorsan devre arası çözüm bulursun. Fb'nin orta sahada 2 yer için 4 adamı Kante- Guendouzi- İsmail- Bertuğ, bizim 4'lü Torreira- Lemina- Sara- Lesley(Nhaga) dediğim iyi bir orta saha alınmalıydı zaten hoca da istedi o yönetimin beceriksizliği. Ben sadece çok fazla karalar bağlanacak bir durumun olmadığını düşünüyorum.

Gs'ın ideal orta sahası
Torreira-Sara-Batrakov olacaktır.
Lemina ve Lesley de burayı yedekleyecektir.
Ben lemina koyuyorum ama kaldiramaz surekli olarak.(Daha dogrusu basaksehir macinda lemina bekliyorum 11de, daha iyi top cikariyor arkadan bence).

Torreiranin one prese cikmasinda zamanlama hatasinda sara patliyor fena defansif anlamda geri gelecek diye.

ugucuku-nhaga-ilkay-kaan hangisini 11e koyar rahat rahat sorsan ortasaha bolluğu var
Bunlar arasında ben olsam düzenli olarak Nhaga'ya şans verirdim. Oynadığı maçlarda iyi bir potansiyele sahip olduğunu gösterdi. Dikine gidebilen, hareketli bir oyuncu, aslında tam da ihtiyacımız olan bir profil ama genç olduğu için hoca pek tutmuyor. Lesley şu anda bizim oyuncumuz değil ve görünen o ki, saçma bir opsiyon ekletmişler, devreye girmesin diye fazla oynatmazlar gibi. İstediğin zaman, istediğin kadar oynatamayacağın bir oyuncuyu hangi mantıkla transfer ettiler merak ediyorum.
İlkay ve Kaan'ı futbolu bıraktılar sayıyorum. Ama onu da biliyorum ki, genç oyunculardan daha fazla süre bulacaklar maalesef.

İlk önce 25(22m sterlin) milyon satın alması Lesley'in. Bu devre oynatırsın kullanmak istemiyorsan devre arası çözüm bulursun. Fb'nin orta sahada 2 yer için 4 adamı Kante- Guendouzi- İsmail- Bertuğ, bizim 4'lü Torreira- Lemina- Sara- Lesley(Nhaga) dediğim iyi bir orta saha alınmalıydı zaten hoca da istedi o yönetimin beceriksizliği. Ben sadece çok fazla karalar bağlanacak bir durumun olmadığını düşünüyorum.
Sonuçta devre arası yine ortasaha transferi gerekecek bunun kaçarı yok ve devre arası düzgün adam bulmak zor. Şu ortasahayı 2 yazdır alabilseler tüm sorun çözülecek. Transfer yapmak bukadar zor olmamalı yapamıyorsanız bırakın gidin artık. Bi çapsız tinerci yönetimi kadar aktif olamıyorlar çıldırmamak elde değil.

Sallama derken. :) Dostum ben arda fln demedim sadece çık Sallai den dedim. Lemina istikrarsız olsa dahi çıkmam Lemina dan. Ben olsam dedim Barış Alperi oynatırım sağ bekte. Atıp tutmadım yani. Arda güzellemesi de yapmadım. Benim görüşümdür, Sallai ben de yok açıkçası. Geçen sene max yararlandık tamam ama bu sene formu düşecektir bana göre.
Yav bu herifi sallayıp atma her transferde verilen mesaj bu oluyor. Biri gelecek sallai gitsin.
Sallai şuan osimhenden sonra en garanti adam, istikrarı var en azından.
Barış falan da uymaz oraya oynamak istemiyor en son 2 sene önce oynamış herif ki sallanın bek kariyeri barıştan daha fazla.
Şu dakika alınabilecek oyuncular u23e uyan oyuncular olur olursa ve ngaha da oynayacağı bir yere lig içinde kiralanır.

2. bir alternatif yok. Yetişkin oyuncu alalım kısmı da pek gerçekçi değil hatta artık imkansız.

lesleynin ne kadar sıkıntılı iş olduğunu şöyle anlatayım

2-3 maç denedikten sonra hoca taraftar tepkisinden korkmasa kaanı oynatır

çünkü kaan bile lesleyden daha büyük takım topçusu

Gs'ın ideal orta sahası
Torreira-Sara-Batrakov olacaktır.
Lemina ve Lesley de burayı yedekleyecektir.
gönül isterdi oraya net bi topçu alalım ama bu da ligin 25-30 maçı için gayet iyi 3lü bence

lucas bu yıla iyi başladı, inş böyle devam eder mental dalgalanma yaşamayıp

batrakov da daha orta saha karakterli bi topçu olduğu için defansif olarak katkı verecektir buraya yunusa vs nazaran

clde ve zor maçlarda leminaya başvururuz

Bunlar arasında ben olsam düzenli olarak Nhaga'ya şans verirdim. Oynadığı maçlarda iyi bir potansiyele sahip olduğunu gösterdi. Dikine gidebilen, hareketli bir oyuncu, aslında tam da ihtiyacımız olan bir profil ama genç olduğu için hoca pek tutmuyor. Lesley şu anda bizim oyuncumuz değil ve görünen o ki, saçma bir opsiyon ekletmişler, devreye girmesin diye fazla oynatmazlar gibi. İstediğin zaman, istediğin kadar oynatamayacağın bir oyuncuyu hangi mantıkla transfer ettiler merak ediyorum.
İlkay ve Kaan'ı futbolu bıraktılar sayıyorum. Ama onu da biliyorum ki, genç oyunculardan daha fazla süre bulacaklar maalesef.
nhaga'yı bende tutuyorum. burnley ile konuşup opsiyonu kaldırma gibi bişey olsa keşke

Geri
Üst Alt