Halil Vurucu
Berlin Panteri
- 25 Ağustos 2018
- 48.001
- 21.555
- 2.288
Kahvekonyak duyumda aşmış. Sadece transfer duyumu değil Camara'nin psikolojik durumu hakkında da bilgi veriyor 
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Guzel paylasimlarin destekcisiyizSon Dakika
Hasan Bekir transferden ümidini kaybetmiş, başka konularda karı fotoğrafı paylaşıyor.
başa @Cafer Güney i koySingo haterlarını bir bir not ediyorum
Biz hater olanlardan değil, hatır koyanlardanız.Singo haterlarını bir bir not ediyorum

Camaranın ben ocağa kadar sabredip plye gideceğim deme ihtimali yok mudur
Avrupada başarı ön tarafa değil arka tarafa bakıyor yalnızLeao transferi kim ne derse desin oncelikli ihtiyaclardan biriydi cunku hucumda yaratici ve skor uretecek yildiza ihtiyac kesinlikle vardi.Yabanci taraftarlar bile bi iki tane Galatasaray sampiyonlar ligini alabilir diye yorum yapmis.Peki alabilirmiyiz buna bakmak lazim.Leao kulubu benimser Osimhen katkisi verirse Batrakov Lokomotif performansini buraya tasirsa ilerisi icin umut verir Bithsiuai Abdulkerimi kesecegini dusunuyorum ancak daha buyuk hayaller kurmak icin daha buyuk orta saha ya ihtiyacimiz vardi.Camavinga Camara gibi.Orta sahamiz suan sos veriyor.33 luk Lemina zaman zaman iyi performans verir.Torreira da her ne kadar iyi oynasada yasi artik ilerliyor.Kim ne derse desin orta sahamiz Kadayif durumda.Hucumsa yas ortalamamiz guzel.