Eray Emeklier
Büyük Kaptan
- 16 Ağustos 2015
- 28.571
- 31.955
- 2.098
Söz konusu iskender ise her şekilde o FB ovulur hocamfebeyi ne büyüttünüz gözünüzde adam akıllı yaptıkları tek transfer greenwood yok şunu alır febe yok bunu alır febe
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Söz konusu iskender ise her şekilde o FB ovulur hocamfebeyi ne büyüttünüz gözünüzde adam akıllı yaptıkları tek transfer greenwood yok şunu alır febe yok bunu alır febe
Ben sadece Dünya kupasında gördüm fena değildi hep öyle mi oynuyor bilmiyom.Bilmem, oyuncuyu tanıyan kaç kişi burada?
sen greenwood febeye gelirse forumu bırakırım demedin miyoo büyütmedim yine yalan işler.50000 tane fb aleyhine mesaj atıyorum bir tane lehine bile olmayan mesaj atınca hemen geliyosun yine , demekki bilerek yapıyorsun artık onu düşünüyorum ben
Neden istemedin üstadSamiyen ayariyi çakmaya çalışıyor
akın konuyu çarpıtırsan artık engeli basarım.Leao yada rashford gelirse de geri dönerim dedim aynı mantıkla o zaman.Çarpıtıyorsun algıcı mısın nesin ne sorunun var çözemedim cidden.fb aleyhine attığım 50000 farklı mesajların hiçbirinde de seni görmüyorum nedense , demekki bir sorunun var yada işine gelmiyorsen greenwood febeye gelirse forumu bırakırım demedin mi
Sen istemiyon galiba erayimSamiyen ayariyi çakmaya çalışıyor
Benim emin olup ispatlayamadigim sey "7 futbolcu var maasli. Neden alalim daha . Ilkay 5 aliyor kaan duruyor" vs vs. diye bakis acisi hakimdir.Okan buruk ve yönetim orta sahasına güveniyor demekki. Ak g.t kara g.t belli olacak haftaya zaten. İlk yarıları başa baş oynarız. 2. Yarı dagiliriz şampiyonlar Ligi'nde büyük ihtimal
Katılıyorum ama transfer fırsat vs. için uğraş içinde olduklarını da sanmıyorum, bence de kapattık, lig için yerli merli gelir belki 4üne kadarŞuan yazan muhabirlerin hiç biri bişey bilmiyordur kulüp şuan işi gücü yok bunlara mı söyleyecek
Bize 6 lazım ya. Bu çocuğun tipine ısınamadım. Keci sakal Arap kökenli İsveçli falan korktum burda gotu başı dagitabilirNeden istemedin üstad
Ayari muhabbeti nerden cikti ?