Şuan yazan muhabirlerin hiç biri bişey bilmiyordur kulüp şuan işi gücü yok bunlara mı söyleyecek

Okan buruk ve yönetim orta sahasına güveniyor demekki. Ak g.t kara g.t belli olacak haftaya zaten. İlk yarıları başa baş oynarız. 2. Yarı dagiliriz şampiyonlar Ligi'nde büyük ihtimal

Juventus-Galatasaray macinda Sara-Lemina-Torreira ortasahasinin üzerinden tank gibi gecmisti Juve. Ve Sporting bunlardan daha iyi bir takim.

Lesley bari iyi ciksaydi be.

sen greenwood febeye gelirse forumu bırakırım demedin mi
akın konuyu çarpıtırsan artık engeli basarım.Leao yada rashford gelirse de geri dönerim dedim aynı mantıkla o zaman.Çarpıtıyorsun algıcı mısın nesin ne sorunun var çözemedim cidden.fb aleyhine attığım 50000 farklı mesajların hiçbirinde de seni görmüyorum nedense , demekki bir sorunun var yada işine gelmiyor

Okan buruk ve yönetim orta sahasına güveniyor demekki. Ak g.t kara g.t belli olacak haftaya zaten. İlk yarıları başa baş oynarız. 2. Yarı dagiliriz şampiyonlar Ligi'nde büyük ihtimal
Benim emin olup ispatlayamadigim sey "7 futbolcu var maasli. Neden alalim daha . Ilkay 5 aliyor kaan duruyor" vs vs. diye bakis acisi hakimdir.

Ispatlayamam ama.

Ayari alinsin diye degil genel ortasaha almama bahanesi yani. Hoca bile tabularini yikip gozteoe maci sonrasi ortasaha dedi. Fiyat fazla falan da dedi tabi.

Lesleyi taraftar beğenmedi ama hoca beğendi belki. Biz beğenmedik diye bir ay önce alınan topcuyu gönderin demek yanlış bence.

8 UCL ve 3 derbinin orta sahası Lemina Torri ve Sara
Bir sakatlık olmasın diye dua edeceğiz

Geri
Üst Alt