Eray Emeklier
Büyük Kaptan
- 16 Ağustos 2015
- 28.571
- 31.955
- 2.098
Ulan Trabzon oulai yi vermeyince kafadan siyirdiniz. Leao maaşı bedaba artık gözümde richarlison kabızi 15 alirsa
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Nah düşerUgochukwu ve Nhaga bir Anadolu takiminin orta ikilisi olsalar, o takim kume duser.
Lemina ve Torreira yerine oynasalar, Galatasaray ligde ilk 10’a giremez.
Bunu bizim taraftar ancak birkaç maç kaybedince anlar.Ugochukwu ve Nhaga bir Anadolu takiminin orta ikilisi olsalar, o takim kume duser.
Nah ilk 10'a giremez diyememişsin amaNah düşer
Ben sadece öylesine tweet görüyorum doğru düzgün bir kaynak yokValla birkaç yerde rastladım 37+5 gibi de bonservis bu aksam gelecek yazıyordu.
Başarısız olmadan yönetim gitmezYahu renktaş işte orta sahayla bağlantılı.Adam gibi yeterli orta sahan olsa osi eksikliğini daha az hissedersin.
Şimdi hem forvete adam gibi birisini almadılar.Hemde orta sahayı es geçtiler.
Bunların yatacak yeri yok.
Şu saatten sonra istifa tagı açmayan taraftardanda cacık olmax.
Teni Sporting nasıl bilmiyoruz. Haftaya göreceğiz. Omların kadroda da çok sirkülasyon oldu.Juventus-Galatasaray macinda Sara-Lemina-Torreira ortasahasinin üzerinden tank gibi gecmisti Juve. Ve Sporting bunlardan daha iyi bir takim.
Lesley bari iyi ciksaydi be.
O dediğin kulüpler o yapıyı kurmak için yıllarını veriyor kanks. Bizde ne düzgün altyapı ne de düzgün scouting sistemi var. Genç futbolcuları yetiştirecek teknik kadro da yok. Önce o kadroyu kurman lazımAvrupa'da sürekli başarılı olan kulüpler bile Altyapısı'ndan 2-3 oyuncuya güveniyo ilk 11 veya Yedek şeklinde.Bizim en azından Yedek'te de bu tarz 2-3 oyuncu olması gerekli güvenebileceğimiz.1 kulüp daha da büyümek ve daha da gelişmek istiyosa Altyapı'sına da güvenmeli.Hep A Planı'ndan gitmek doğru 1 şey değil arkadaşlar.Atıyom yeni gelen defans iyi çıkmadı atarsın Altyapı oyuncusunu gider denersin.Almak isteyip alınamayan Yusuf Akçiçek de bizim Altyapı'danmış..
Nah dusmez. Ugochukwu kume dusmeye alisik zaten.Nah düşer
bu ligde osimhenin yanına 10 tane odun bile dizsen en kötü ikinci olursunUgochukwu ve Nhaga bir Anadolu takiminin orta ikilisi olsalar, o takim kume duser.