Mert Kamacı
Büyük Kaptan
- 16 Haziran 2009
- 29.557
- 13.443
- 2.868
Ts ve bjk'liler çekirdek çitleyerek izliyor durumubiz ve febeliler yönetimistifa hastagı açmışlar
DNP-NX9 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ts ve bjk'liler çekirdek çitleyerek izliyor durumubiz ve febeliler yönetimistifa hastagı açmışlar
Çünkü isminiz çok güzel ağabeyİsim değişim başlığına yazamıorum![]()
bu arada hoca ve yönetimin bahane ettiği yabancı kuralı değişse belli ki lig daha da sıkıntıya girermiş
allahtan bizimkilerin hem beceriksizlikleri hem de öngörüsüzlükleri federasyonun mallığıyla çakıştı da galatasaray lehine bir sonuç çıktı
kontenjan yüzünden transfer yapamadıkları gibi bence geçen sene en etkili oyuncuları talisca ve beğenilmese de ake den iyi osterden yoksun kaldılarkaan var ilkay var kalabalığız-okan burukOrtasahasız futbolun fanatiği okan hocamız bakalım ne yapacak
Fenerle karsilastirmiyorum bile - kantenin bilegi burkulsa yediler ayvayi su anki halleriyle, bizim narin kisim attim batrakov tuttu sane sara osi leao vs etki etti . Sakatlansa geri donecegimiz formatta yunus/sara (sorunlar basliyor bu noktada).Sakatlık/yorgunluk Avrupa'da mücadele eden her takım için var sanki. Mesela Fb'nin kadro çok geniş diyen arkadaşlar şu an Fb'nin son kadroya baktılar mı? Nasıl geniş örnek verebilirler mi?
Yok oyle bir haberCan Uzun ' alıyorlarmış.
Lig icin transfer daha bitmedi. Saflari terk etmeyelimkolpakonyayı getirin bana ortasaha kesin demişti
Hasan şaşbu cocukluk aşkı ayagına gelip iş yapan var mı