- 26 Kasım 2012
- 186.270
- 260.559
- 5.998
Ne oldu simdi monaconun acigi?
Kesin kolpa yapıyolar adam satmak için
Dünyanın en uyanık klübü açık ara
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ne oldu simdi monaconun acigi?
tombala mi cekiyon?38
25
10
3
2
Bi 2-3 mac üst üste 11‘de izlesek de görsek keske adami
Sarta bagli opsiyon cok kötü birsey maalesef, mecbur kalmadikca oynatilmiyor oyuncu
Fenerin bu kadar harcayip dgeer kaybetmesi de inanilmaz.
Buşibuşide raket gibi ayak varmis he
Kendi istediği adam o yüzden yönetim daha ortasaha almaz sonraki sezona kadar bence.Omu yonetim dusunecek ama hoca degil. Istedigi adamsa oynatmak zorunda
Boyle bir inatlasma varsa (ufakta olsa ben de dusunuyorum bu arada)tek umudumuz hakikaten osimhen.Kendi istediği adam o yüzden yönetim daha ortasaha almaz sonraki sezona kadar bence.
ne verecegi belli adamlar 70 milyondan basliyorLeao dışında gelen adamların hepsi ne vereceği belli olmayan adamlar
Buşibuşi ve batrakovun yerden oynamaları buyuk handikap. Mancinikballda bu heriflere yer yok paraya cope attik.Tam da bizim oyunumuza uygun topçuymuş ,merkeze derin toplar falan atıyor, bize gelince sırtı dönük top almaya korkan torrik ve saz arkadaşları yüzünden her topu osimhene şişirecek pek manası yok bu özelliklerinin kısaca
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Opsiyondaki sartta en az 45 dk oynamali gibi bir madde vardir bence.Hiç öyle bir şey yok... İki maçtır son dakikalarda mecbur mu kaldık da oynattık sanki... Birinde 3-0 idi... Diğerinde 1dk için girmiş...
ne verecegi belli adamlar 70 milyondan basliyor