Herşeye aracı menajer sokuyorsak Kavuk ne işe yarıyorki

Gardi neyse de oyuncu için yetkili menajer değilse biz niye aracı kullanıyoruz
yetkili menajerdir büyük ihtimalle.Ali dursun çünkü sanırım zaten hasan çetinkayanın yanında çalışıyo , rusyadaki herif hakkında hiçbir bilgim yok ama.Ali bilecan da sanırım fransız vatandaşı tmarktta öyle gözüküyo oradan belki bir şeyleri vardır.Garip işler biraz kimin hakkı kimde belli değil

15 yıldır duyumcu tokmakçısıyım
böylesini ne ben gördüm ne bu forum

Dursun başkanım yattı uyudu yauv ne transferi daha.

Olursa lig için belki Arda Okan, Taha falan olur ya da CL de olmasam da olur derse Yusuf’u salarlarsa belki o.

Fener Talisca'sız daha iyi top oynar bence maalesef... Attığı gollerden bağımsız...

Ama onlarda da derinlik falan kalmadı gördüğüm kadarıyla, bu sene de oradan patlarlar gibi CL falan derken... Daha sert bir fikstür çekselerdi keşke de mental yıpranmaları da daha fazla olsaydı...

Camavinga-Thuram-Van Dijk diye çıktığımız yolculukta yine tekmeyi yedik oturduk

Teşekkürler sözde yönetim

ben hala 3 daha transfer olacağına inanıyorum

Elbette CL'ye daha konsantre oluyor takım ama bence o kadar da kafada maç seçmiyorlar... Bence bir süre sonra orta sahamızın bünyesi kaldırmıyor 3 günde bir CL'li fikstür performansı vermeye... Lemina zaten 3 günde bir oynayamayacağı geldiği günden belli... Sara'nın da staminası ve direnci herhalde en zayıf özelliği... Torreira da hem yaşlandı hem hala en ağır pres yükünü ona yüklüyoruz... Bu düşüş de tüm takımı etkiliyor... Defansın yükünü de artırıyor, onlar da yıpranıyor... Sakatlıklar da cabası tabi...
os yine bitik halde nasıl olacak bilmiyorum yani sara'ya böyle gökten bir şeyler inecek de zımba gibi olacak hızlanacak falan anca öyle olur.Yada hocanın nhaga,ugoya şans verip ikisinden birinin tutmasını beklemesi lazım aksi halde zor cidden osmiz çok düşecek

Hiç öyle bir şey söylenmedi... Duyardık muhtemelen öyle olsa... 1dk bile girse sayılıyordur bence...

Nhaga bir anda rotasyonun ciddi parçası olmayacaksa bir de Lesley'den de hiç faydalanamazsak zaten koyayım öyle transfer dönemine zaten... Mecbur faydalanmamız lazım... Yoksa aralık ayına kalmadan zaten Torreira ve Lemina komple biter...
fayda vermeyecek adamdan faydalanmaya calisirken puan kaybetmeyelim. fb gecen sene sidiki serif'de o hatayi yapti. allahtan okan hoca rasyonel dusunuyor. 30 milyona alinmis adam da olsa israr etmiyor.

ben hala 3 daha transfer olacağına inanıyorum
polyanna.webp

Galatasaray devre arası için yıldız isimler ile şimdiden görüşmeye başladı haberini acaba ilk kim yapar.

os yine bitik halde nasıl olacak bilmiyorum yani sara'ya böyle gökten bir şeyler inecek de zımba gibi olacak hızlanacak falan anca öyle olur.Yada hocanın nhaga,ugoya şans verip ikisinden birinin tutmasını beklemesi lazım aksi halde zor cidden osmiz çok düşecek
En büyük sansımız Afrika kupası olmaması ve Torreira, Lemina ve Osimhen'in Dunya kupasinda oynamayip yazin dinlenmiş olmaları.

Harder isimli topçunun transfer olacağı iddia edilirken Leipzigin bize güya Angelinoyu kiraladık adama neler yaptınız size bi daha adam kiralamıycaz dediğini iddia eden şabanların Tier seviyeleri 5-6 civarına indirildi mi?

Geri
Üst Alt