Akın Özbilen
Aslan Üye
- 8 Haziran 2009
- 9.915
- 6.598
- 2.463
Başa not: Paylaşıldı mı öncede bilmiyorum.
İiiissyaaaaaannnnnnn

İiiissyaaaaaannnnnnn
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Sıkışırsak Luyiyi sokarız heralde.Ewt bu boy ortalamasiyla oluşacak duran top sorunsalımızı simdiden konusmak sart gibi görünüyor
Hücumu gectim defansif olarak duran toplarda sıkıntı yaşayacagimiz asikar gibi
İlk 11’de 1.80 üstü sadece sefer-abdül-nelsson-sergio olacak gibi görünüyor ama okan hojamiz düsünmüstür bunu
Arda nin bu kadar itibarsizlastirmasina karşıyim kulübe para kazandırmis gitmis koyu bir Galatasaray li gel dediklerin de varini yoğunu koyuyor ben severim kendisini.
Acunla düşüp kalkan adam bizim takımdan değildir.Kulübe para kazandırdı ama Fatih Terim'e söz verip takımı sattı arkasına Riera maliyetine girdik ondan gelen para gitti neredeyse. Galatasaray'ın teklifi komikti diyen adam mı gel deyince gelmiş ? Yükseleni bjk ve fblilere sürekli yakın durup iç karışıklık çıkaran adamı bu kadar yüceltmeyin. Futbol dışı konulara girmedim bile.
![]()
Arda Turan: Galatasaray'ın teklifi komikti - Fanatik Gazetesi Galatasaray (GS) Haberleri - Spor
Barcelona'da forma giyen milli futbolcu Arda Turan, Getafe maçı sonrasında çok özel açıklamalarda bulundu.www.fanatik.com.tr
Uza buradan tjkli adamDaha geçenlerde Mingueza 2.5 milyon euroya Celta Vigo'ya gitti.
Nelsson'u o kadar çok gözünüzde büyütüyorsunuz ki. Prime seviyede hiçbir özelliği yok
Daha geçenlerde Mingueza 2.5 milyon euroya Celta Vigo'ya gitti.
Nelsson'u o kadar çok gözünüzde büyütüyorsunuz ki. Prime seviyede hiçbir özelliği yok
Geriden pasla çıkma fantezisini bırakacaksak Lyundama bile Nelsson'dan daha fazla iş yapar
:red:Daha geçenlerde Mingueza 2.5 milyon euroya Celta Vigo'ya gitti.
Geriden pasla çıkma fantezisini bırakacaksak Lyundama bile Nelsson'dan daha fazla iş yapar
Daha geçenlerde Mingueza 2.5 milyon euroya Celta Vigo'ya gitti.
Avrupa yok güzel mihaftada 1 maç oynicaz. avrupa yok ne güzel