Transfer Nöbeti #15 2022 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Başa not: Paylaşıldı mı öncede bilmiyorum.

20220807_144001.webp
20220807_143930.webp
20220807_144052.webp

İiiissyaaaaaannnnnnn 🤣🤣🤣

Arda nin bu kadar itibarsizlastirmasina karşıyim kulübe para kazandırmis gitmis koyu bir Galatasaray li gel dediklerin de varini yoğunu koyuyor ben severim kendisini.

Kulübe para kazandırdı ama Fatih Terim'e söz verip takımı sattı arkasına Riera maliyetine girdik ondan gelen para gitti neredeyse. Galatasaray'ın teklifi komikti diyen adam mı gel deyince gelmiş ? Yükseleni bjk ve fblilere sürekli yakın durup iç karışıklık çıkaran adamı bu kadar yüceltmeyin. Futbol dışı konulara girmedim bile.

Kulübe para kazandırdı ama Fatih Terim'e söz verip takımı sattı arkasına Riera maliyetine girdik ondan gelen para gitti neredeyse. Galatasaray'ın teklifi komikti diyen adam mı gel deyince gelmiş ? Yükseleni bjk ve fblilere sürekli yakın durup iç karışıklık çıkaran adamı bu kadar yüceltmeyin. Futbol dışı konulara girmedim bile.

Acunla düşüp kalkan adam bizim takımdan değildir.

Daha geçenlerde Mingueza 2.5 milyon euroya Celta Vigo'ya gitti.

Nelsson'u o kadar çok gözünüzde büyütüyorsunuz ki. Prime seviyede hiçbir özelliği yok

Geriden pasla çıkma fantezisini bırakacaksak Lyundama bile Nelsson'dan daha fazla iş yapar

Nelsson'u o kadar çok gözünüzde büyütüyorsunuz ki. Prime seviyede hiçbir özelliği yok

Geriden pasla çıkma fantezisini bırakacaksak Lyundama bile Nelsson'dan daha fazla iş yapar

Nelsson'u genç İskandinav stoper ayağına iyi paralara elden çıkarmak lazım. Hiçbir özelliği yok elde patlamadan iyi paralara gönderilmeli.

Luyi orta saha ve hücum hattimizi tek basina tekme tokat döver, mac esnasinda kavgalara girmeyelim dayak yeriz

Yunus kendini çok geliştirdi..
Bizim için yeni transfer gibi olacak.
İsmi Yunusinho olsa herkes Orgazm olurdu. İşimize çok yariyacak... Türk olması Çilek Efekti.

Kerem daha sprinter ve çabuk, yunus oyun zekası daha yüksek ve teknik, ikisininde meziyetleri farklı, Galatasaray olarak şanslıyız

Vınlayın lütfen.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt