- 11 Haziran 2015
- 39.707
- 28.164
- 2.193
nerenle okuyon mesajı25 yaşındaymış genç degıl
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
nerenle okuyon mesajı25 yaşındaymış genç degıl
Tansellerin yayını izledim. 1 stoper ve 1 forvet her halukarda alınacak diyor Tansel. Gideceklerden bağımsızmış. Miçonun menajeri Gentteki Olsen'i önermiş.
Bence bizimkiler alıcak o cocugu. Son maç yedek başlamış sözleşmesi 2023te bitiyor. Birden çok mevkiyi yedekliyor. Mantıklı bir transfer olur
yayın linkini bırakıyorum transferleri kaçıncı dkda söylediler hatırlamıyorum sorry.
Bilgi için yazdımnerenle okuyon mesajı
marcao gibi hamleli bir stopere benziyor istatistiklere bakarsakolsen 2-3'e çözülebilecek gibi duruyor nasıl oyuncu acaba, biraz mevkisiz gibi savunmanın her yerini nasıl yedekliyorsun insafsiz
muslerayi ve van aanholtu sattin mi reisimgecen seneden bi keremı gormek ıstıyom kadroda
Ne kadar kötü olabilir ki zaten ya riske girilir bu tarz joker oyuncularda tutmazsa gene şutlanır Belçikayamarcao gibi hamleli bir stopere benziyor istatistiklere bakarsak
Ekli dosyayı görüntüle 172574
uzun topları videolarda çok iyi de ztn istatistikleri de yansımış
Ekli dosyayı görüntüle 172575
kötü topcu mu reis? gentteki stoperi diyorum btw skov kardeşleri değilLow profile Olssen beni tedirgin eder kanka
Muslera ?gecen seneden bi keremı gormek ıstıyom kadroda

25 yaşında kimse almamış demekki o kadar iyi degılkötü topcu mu reis? gentteki stoperi diyorum btw skov kardeşleri değil
belli olmaz üstat. mitşö için de öyle dedik adam topçu çıktı25 yaşında kimse almamış demekki o kadar iyi degıl
tanimiyorum ki. low profile topcu yav ilk defa ismini duyuyorum.kötü topcu mu reis? gentteki stoperi diyorum btw skov kardeşleri değil
muslera bugun ki gibi oynarsa oynayabilirMuslera ?![]()
bugün oynadığı gibi devam ederse kerem'i de görmek istemezsin reisgecen seneden bi keremı gormek ıstıyom kadroda