Umut Işık
Tek Yumruk
- 6 Temmuz 2015
- 63.850
- 78.216
- 4.218
Şampiyonluk modunu açmışmuslera bugun ki gibi oynarsa oynayabilir
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Şampiyonluk modunu açmışmuslera bugun ki gibi oynarsa oynayabilir
fm profilinden topçu değerlendirmeyi sever misintanimiyorum ki. low profile topcu yav ilk defa ismini duyuyorum.
valla kotu gununde bile neredeyse 3 gol atıyordu. bilirsin keremin eksiklerini yazan biriyim ama golu kokluyor cocuk.bugün oynadığı gibi devam ederse kerem'i de görmek istemezsin reis
hyr kanka gerikafaliyim ben izledikten sonra yorum yapmayi sewerim.fm profilinden topçu değerlendirmeyi sever misin
Ekli dosyayı görüntüle 172578
golcülük sezisi çok iyivalla kotu gununde bile neredeyse 3 gol atıyordu. bilirsin keremin eksiklerini yazan biriyim
sol ayakla karsıdan gelen sert topa öyle vurması enfestivalla kotu gununde bile neredeyse 3 gol atıyordu. bilirsin keremin eksiklerini yazan biriyim
evet bugun onyekuru için de yazdım. hocalar için çok zor oynatsan dert oynatmasan ayrı bir dertgolcülük sezisi çok iyi
söylenecek bir şey yok ona
ama verim noktasında sıkıntılı. onyekuru gibi bir durum söz konusu
kornerleri de iyi kullandı bugunsol ayakla karsıdan gelen sert topa öyle vurması enfesti
kanat forvettir belki bakalım hep konusuluyordu öyle bir isimkanat bahsi geçmedi mi![]()
Üzerinde düşünülmesi gereken bir postkanat forvettir belki bakalım hep konusuluyordu öyle bir isim
İşin doğrusu bunlar varken de kanat istiyorduk zira bunların hiç biri kanat değil.Babel feghoulı morutan gitti kanat yok Yunus’tan baska
Oyle ama simdi hic yokİşin doğrusu bunlar varken de kanat istiyorduk zira bunların hiç biri kanat değil.
Feghouli'den Yunus'a geçtik Messi'yi transfer etmiş gibi olduk geçen sezon Babel ve Feghouli izleten tüm teknik adamlar yargılanmalıtecrübeli, klas ve oyun aklı yüksek bir kanat
feghouli boşta