Transfer Nöbeti #15 2022 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Nelsson icin Sevilla taraftari ne düsünüyor diye bakayim dedim su mesaj gözüme carpti.

"I’m a bit worried about Marcao because at first Lope said he wasn’t match fit and now he’s saying not match fit and neither has medical approval to train. Can’t blame Monchi for any of that."

Hazirlik maclarinda kadroda bile yokmus. Cürük adam mi verdik onlara?

Nelsson icin Sevilla taraftari ne düsünüyor diye bakayim dedim su mesaj gözüme carpti.

"I’m a bit worried about Marcao because at first Lope said he wasn’t match fit and now he’s saying not match fit and neither has medical approval to train. Can’t blame Monchi for any of that."

Kiloluymuş etken o diye biliyorum.

Tabi ki mantıklı yabancı sınırından dolayı niye taylanı izlemek zorundayız? zaten önümüzdeki sene kalkacak yabancı kuralı satarsın nelssonu hatta keremide bu sene ligde idare edecek bir yerli stoper ve yerli sağ bek alırsın. Ön tarafa top class bir kanat forvet alırsın işine bakarsın.Önümüzdeki sene şampiyon olduktan sonra sınır kalkınca en baba stoperleri getirirsin
sonra sen ileride basarken şişirilen bir topta adamların forvet kalecin ile karşı karşıya; senin stoper ortasahada izliyor.

Hahahahahahahahah

boş yapmış 2-3 seneye barçaya kaçar

Bizim rezerv takımın kadrosu ve hocasını nerden görebiliyoruz?

Stoper araştırması var mı? Bu kel monchi kafaya koyduysa alır. Yerine acil çok acil adam alınmalıdır.

Daneyer mümkünse başka kapıya gitsin.

Nelsson yerine Denayer düşünürken sözleşmesiz Denayer'in 3 aydır besili dana gibi yattığı da göz ardı edilmemeli.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt