Cengiz Güneş
Ulubatlı Souness
- 10 Temmuz 2011
- 30.262
- 25.615
- 3.183
Nelsson'un beğenilmediği, kafa toplarında kötü denildiği yerde Denayer gelirse denilmeyen kalmaz. Üstelik daha kötü haliyle 3 katı maaş ister.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Kiloluymuş etken o diye biliyorum.Nelsson icin Sevilla taraftari ne düsünüyor diye bakayim dedim su mesaj gözüme carpti.
"I’m a bit worried about Marcao because at first Lope said he wasn’t match fit and now he’s saying not match fit and neither has medical approval to train. Can’t blame Monchi for any of that."
Hazirlik maclarinda kadroda bile yokmus. Cürük adam mi verdik onlara?
sonra sen ileride basarken şişirilen bir topta adamların forvet kalecin ile karşı karşıya; senin stoper ortasahada izliyor.Tabi ki mantıklı yabancı sınırından dolayı niye taylanı izlemek zorundayız? zaten önümüzdeki sene kalkacak yabancı kuralı satarsın nelssonu hatta keremide bu sene ligde idare edecek bir yerli stoper ve yerli sağ bek alırsın. Ön tarafa top class bir kanat forvet alırsın işine bakarsın.Önümüzdeki sene şampiyon olduktan sonra sınır kalkınca en baba stoperleri getirirsin
HahahahahahahahahNelsson icin Sevilla taraftari ne düsünüyor diye bakayim dedim su mesaj gözüme carpti.
"I’m a bit worried about Marcao because at first Lope said he wasn’t match fit and now he’s saying not match fit and neither has medical approval to train. Can’t blame Monchi for any of that."
boş yapmış 2-3 seneye barçaya kaçarNelsson icin Sevilla taraftari ne düsünüyor diye bakayim dedim su mesaj gözüme carpti.
Siz niye beyeniyorsunuz Metin Bey?denayeri begenmeyenler neden beyenmez , gercekten anlamiyorum , bence bu adam underrated ,daha 27 yasinda ,, almak lazim
boş yapmış 2-3 seneye barçaya kaçar
Gurrpegi'nin postu kötü niyetli.
Geçen seneki kadroyu şu ankiyle aynı gelir gider dengesiyle değiştirebiliyorsan bu zaten başarıdır. Para edecek tek adamını sattığın koşullarda bir de.
Her iddasına varım 1 basamak daha yukarı çıkar.köyüne döner ispanya'da tutunamaz