Transfer Nöbeti #15 2022 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu çocuk büyük patlama yapacak. Daha önce adımız çıkmıştı. Eğer Nelsson giderse mutlaka sulanmamız lazım.

Karakter olarak Nelsson'a da benziyor lider karakterli bir çocuk.

Becir Omeragic
Sözleşmesi de sene sonu bitiyor gözüküyor bu da bir fırsat olabilir tek endişem bizim lige güçsüz kalabilir mi? Bu arada Nelsson gitmese bile hem Nelsson'un gidişine hazırlık hem rotasyon için olsun fırsat olarak alınabilir sağ bekte oynamışlığı var sanırım.

M2101K6G cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Sevilla'nin 2 tane stoperi var. Marcao fiziksel olarak hazir degil, Rekik'de bildigin cöp. Gudelj arada sirada stoper oynuyor. 5 gun sonra lig basliyor.

Versinler 24.5M + 20% aksam Ispanya'ya insin.
Şu planlamayı biz yapsak söverler monci yapınca buyuk sd.

1659956778538.webp

1659956789005.webp

Kemal Mcgrady

nino ve ortiz için yorum alalım üstat senden @Ali Bektaş
Bragantino hic izlemiyom Red Bull'dan nefret ediyom. Iyi olabilir onlar iyi herifleri topluyolar ama biraz oluculer yani hem iyi hem de ucuza kapatabilecekleri adamlari kovaliyolar o yuzden tirt da olabilir. Mesela Helinho diye biri vardi eskiden bize yazilan o tarz adamlari kovaliyolar. O yuzden Ortiz iyi mi kotu mu yorum yok

Fluminense'yi bu sene cok izledim Melo yuzunden. Nino baya iyi

Bragantino hic izlemiyom Red Bull'dan nefret ediyom. Iyi olabilir onlar iyi herifleri topluyolar ama biraz oluculer yani hem iyi hem de ucuza kapatabilecekleri adamlari kovaliyolar o yuzden tirt da olabilir. Mesela Helinho diye biri vardi eskiden bize yazilan o tarz adamlari kovaliyolar. O yuzden Ortiz iyi mi kotu mu yorum yok

Fluminense'yi bu sene cok izledim Melo yuzunden. Nino baya iyi
skills videolarının bana verdiği yetkiye dayanarak kendisini brezilyalı merih ilan ediyorum doğru mudur? benzettim ben stillerini tacklelar falan birebir aynı gibi duruyor

Arkadaşlar Muslera’nın kesik yemeyeceği belli olduğuna göre 3 yerli mevkilere bakalım. Abdulkerim, Yunus, Kerem.

Bunlardan birinin sakatlanması/ceza/performans düşüklüğü gibi bir durumda sıkıntı yaşamamak için bu 3 mevki harici 1 mevkiye daha kaliteli bir yerli bulmalıyız. Kaliteli bir Bence bu isim kesinlikle Mert Müldür.

Hem sağ bek hem sol bek oynar. İlla Dubois’dan daha kötü bir yedeği olması gerekmiyor. Dubois, Aanholt ve Mert rotasyon şeklinde oynayabilir. Boey’in inişli çıkışlı hali, Kazımcan’ın soru işareti olması sebebiyle Mert’i alarak bek olayını ve yerli sıkıntısını tamamiyle aşmış oluruz.

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Oynar abi niye oynamasın, hücum gücü ve organizasyon becerisi ile doğru orantılı bir durum bence. Tek başına bırakırsan ilerde yine Sefer'in oyun tarzındaki Benzema olsa ne yapabilirdi mesela dün. Topsuz oyununu da ayrıca beğendim açıkçası.
Kendisini çift santrafor olarak daha iyi hissettiğini söylemişti bi röportajda. Ama şunu gördüm dün Kerem ve Yunusa hep 2 3 kişi bastı. Ortada Mertens tarzı bi adam olursa rakip yakın oynamaktan çekinecek. En zor deplasmandan 3 puan almak çok değerli

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt