Transfer Nöbeti #15 2022 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Belcika dan illa bir stoper gelecekse Club Brugge dan Clinton Mata olabilir

Nelsson eğer gidecekse +20 fiyata gitmeli 1 kuruş altına satılmamalı.
Yerinede Becir potansiyel olarak Nelsson'un üstünde seneyede sözleşmesi bitiyor mutlaka takıma katılmalı.
Luyı ile de vedalaşıp 1 sağlam stoper daha almamız lazım

Guzel benzetme ama Merih kadar iyi degil bence. Merih baya iyi savunmaci kazma olmasi disinda. Bu herifin de savunmaciligi ve cussesi on planda oyle topla arasi iyi biri de degil ama Fluminense cok para ister. O paraya topla arasi iyi ya da super atlet birini bulabilirler ugrassalar satmasi daha kolay oluyor
pasları kısa ve garanti oynuyor o zaman istatistiklerde pas yuzdesi yuksek cunku. ortiz'in uzun topları grillitchten bile fazlaymış
1659957521841.webp

1659957563662.webp

Nelsson eğer gidecekse +20 fiyata gitmeli 1 kuruş altına satılmamalı.
Yerinede Becir potansiyel olarak Nelsson'un üstünde seneyede sözleşmesi bitiyor mutlaka takıma katılmalı.
Luyı ile de vedalaşıp 1 sağlam stoper daha almamız lazım
Lyanco vardı birkaç sene önce alamamıştık ilgilenip Torina'ya gitmişti Becir ile ikisini aynı alırsak stoper hattı da taş gibi olur

Denayer'i Galatasaray'da oynadığı sezon üzerinden değerlendiriyoruz bence. Lyon'da ki halini bilmiyorum şahsen. Ama aklımda kaldığı kadarıyla bizde çok laf ediyordum Denayer'e gitmeden önce. Çok savruk oynuyordu çünkü.
abi geldigi zaman adam 19 yaindaydi stoper icin cok genc bir yas ikini geldiginde ise 21 hala cok genc stoper icin , , ben alinsin derim bu adam zarar etmessin

uzun vadede fikrimin değer kazanacağına inanıyorum üstat.
Müldür yerli diye değerli

Normalde pek değerli bir adam değil.

Niye yedek yapılacak adama DK oynayacak as stoperin parasını vericez

Hele de sınır seneye kalkacakken

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt