Ozan Çağrı
Tecrübeli Üye
- 12 Ocak 2013
- 6.471
- 3.032
- 1.798
Muslera'nın eski formuna dönüş sinyali.. Bambaşka yere götürür bizi.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
3 senede 5 tane maçını izlemediğine yemin edebilirim ama kanıtlayamam.Gayet iyi stoper Denayer. Fransa performansı ile bizdeki son performansının alakası yok. Baya geliştirmiş kendini.
A spor TRT spor yayınlayacak diye haberler vardı.Ulan su TFF adam olsa su yayinlari belese verir
uzun vadede fikrimin değer kazanacağına inanıyorum üstat.
Direk 15 yazmışlar KAP'aMarcao 12+3 ya o 3 nasıl acaba?
İkisi de o pozisyonlardan sonra oynadı ciddi değildir herhalde.Keremin kolunda Yunusun omzunda problem mi varmış?
pasları kısa ve garanti oynuyor o zaman istatistiklerde pas yuzdesi yuksek cunku. ortiz'in uzun topları grillitchten bile fazlaymışGuzel benzetme ama Merih kadar iyi degil bence. Merih baya iyi savunmaci kazma olmasi disinda. Bu herifin de savunmaciligi ve cussesi on planda oyle topla arasi iyi biri de degil ama Fluminense cok para ister. O paraya topla arasi iyi ya da super atlet birini bulabilirler ugrassalar satmasi daha kolay oluyor
Lyanco vardı birkaç sene önce alamamıştık ilgilenip Torina'ya gitmişti Becir ile ikisini aynı alırsak stoper hattı da taş gibi olurNelsson eğer gidecekse +20 fiyata gitmeli 1 kuruş altına satılmamalı.
Yerinede Becir potansiyel olarak Nelsson'un üstünde seneyede sözleşmesi bitiyor mutlaka takıma katılmalı.
Luyı ile de vedalaşıp 1 sağlam stoper daha almamız lazım
abi geldigi zaman adam 19 yaindaydi stoper icin cok genc bir yas ikini geldiginde ise 21 hala cok genc stoper icin , , ben alinsin derim bu adam zarar etmessinDenayer'i Galatasaray'da oynadığı sezon üzerinden değerlendiriyoruz bence. Lyon'da ki halini bilmiyorum şahsen. Ama aklımda kaldığı kadarıyla bizde çok laf ediyordum Denayer'e gitmeden önce. Çok savruk oynuyordu çünkü.
Müldür yerli diye değerliuzun vadede fikrimin değer kazanacağına inanıyorum üstat.
Genç bunlar kanları deli akıyor.İkisi de o pozisyonlardan sonra oynadı ciddi değildir herhalde.
M2101K6G cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Genelde belli maça çıkma, CL 'ye, AL'ye katılma oluyor maksimum 3 milyon deniyor en azından Bruma'da falan bu şekildi.Marcao 12+3 ya o 3 nasıl acaba?
Yunus o pozisyondan sonra omzunu tutuyordu sık sık. Problem olduğu belliydi maalesef. İnşallah ciddi bir şey değildir.Keremin kolunda Yunusun omzunda problem mi varmış?
Isimleri artik buradan alacan:nevzat yeni isim ver bize, bizi bu illete siz alıştırdınız. 48 saattir transfer olmuyor elimiz ayağımız titremeye başladı

belki de yedek kalmaz.Müldür yerli diye değerli
Normalde pek değerli bir adam değil.
Niye yedek yapılacak adama DK oynayacak as stoperin parasını vericez
Hele de sınır seneye kalkacakken