Transfer Nöbeti #15 2022 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bonservis ile imkansız zaten. Kiralık düşünebilir, sözleşme uzatması durumunda. Rodgers, tamamen sildi adamı.
Sanmıyorum, bildiğim kadarıyla Çağlar gitmek istediği için yedek kaldı.

Evans ve Amartey onun çok gerisinde.

Çağlar muhtemelen top bir takıma gitmek için şansını deneyecek.

amartey takoz ama evans fitken beğeniyordum. cagları son 1 sene hiç izlemedim düşüşe devam ettiyse evansın kesmesi normal.

Iyi ya birde bu moda oldu, futbolcu gitmek istiyor elimiz kolumuz baglaniyor, ama biz bir oyuncu transfer etmek isterkene bu heralde o oyuncu icin gecerli olmuyor? Kapi gibi sözlesmesi var nereye gidiyor? Biz nelssonu satmaya mecburmuyuz? Tabiki hayir, DK kupasindan sonra cikis bedeline yakin gönderirsin, bunu Sevilla yöneticiler de bildigi icin bu transferi bitirmek istiyorlar ama bonusla, ben de diyorum ki alin bonusunuzu bir yere sokun.

Enayi mi var karsinizda? 15 milyon +5 milyon bonus diyecek ve bonuslarda alinmasi imkansiz türden olacak. Isinize geliyorsa bastirin 20 milyonu bonusuz alin götürün. Yok futbolcuyu ayartip baski yaptirip sonrada ucuza kapatiriz derseniz gider pasa pasa 30 milyona baska bir takimdan stoper almaya mecbur kalirsiniz.

Nelsson için 18 milyon euro verdi epl den bir takım haberleri çıkartın.
Genç ilerde para edecek scoutun izlediği stoperlerden birini bulun.
Denayerle ucuz yollu anlaşın ya da kaan ayhanla.
kanatları yedekleyecek yetenekli bir adam alın.
Umut bozok ile anlaşın.
10 numara için de acele etmeyin eylülün ilk haftası iyi bir şey düşer.

amartey takoz ama evans fitken beğeniyordum. cagları son 1 sene hiç izlemedim düşüşe devam ettiyse evansın kesmesi normal.
Çağlar teknik olmasa bir halt olmazdı çok hata yapıyor EPLde zaten ama Evans da kötü yav.

Neyse Fofana ile Çağlar giderse Leicester'a 25ten bir paket gönderebiliriz. Çağlar'a bile 20 küsür vermişlerdi.

Chelsea’nin istediği söyleniyordu ama Fofana için rekor kırmak üzereler. Aynı anda Çağlar’a da gitmezler gibi. Bilmiyorum, geçen seneden beri bayağı kesik yedi Çağlar. Değeri 2 yıl öncesine oranla bayağı bir düştü. Neyse, aşırı zor bir transfer zaten.

Çağlar teknik olmasa bir halt olmazdı çok hata yapıyor EPLde zaten ama Evans da kötü yav.

Neyse Fofana ile Çağlar giderse Leicester'a 25ten bir paket gönderebiliriz. Çağlar'a bile 20 küsür vermişlerdi.
fofanayı ilk geldiğinde izlemiştim. çaylak görüntüsü vardı hata yapıyordu sonra sakatlandı zaten. geçen sene leicesteri hiç izlemedim çılgın mı attı da 60 70mye chelseaye gidiyor anlam veremedim. korkunç paralar bunlar yaw

Ne Kaan ne denayer çöp değil hatta iyiler fakat bizim için as stoperden çok rotasyona uygun ikiside nelsondaki hava hakimiyeti ikisinde de yok bubu unutmayın derim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt