Hüseyin Kuş
Kırmızı Üye
- 23 Kasım 2008
- 1.070
- 105
- 1.503
Çağlar en az 20-30 milyon euro bandına gider.
O da son senesi diye.
Bonservis ile imkansız zaten. Kiralık düşünebilir, sözleşme uzatması durumunda. Rodgers, tamamen sildi adamı.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Çağlar en az 20-30 milyon euro bandına gider.
O da son senesi diye.
Veya Mariano artık yaşlanmış olmasaydı onu da geri alırlardıKaç yıldır doğru düzgün sağ bek yok olsaydı onu da alırlardı.
Sanmıyorum, bildiğim kadarıyla Çağlar gitmek istediği için yedek kaldı.Bonservis ile imkansız zaten. Kiralık düşünebilir, sözleşme uzatması durumunda. Rodgers, tamamen sildi adamı.
Aptal mı? Raporladım.
Seviyesiz muhabbete gelemem.
amartey takoz ama evans fitken beğeniyordum. cagları son 1 sene hiç izlemedim düşüşe devam ettiyse evansın kesmesi normal.Sanmıyorum, bildiğim kadarıyla Çağlar gitmek istediği için yedek kaldı.
Evans ve Amartey onun çok gerisinde.
Çağlar muhtemelen top bir takıma gitmek için şansını deneyecek.
Kuş musun diyerekten takıldım sadece.İnsanlarla soy isimleri üzerinden dalga geçmeye çalışıp sonra da seviyeden mi bahsediyoruz Gökhan Bey?![]()
Çağlar teknik olmasa bir halt olmazdı çok hata yapıyor EPLde zaten ama Evans da kötü yav.amartey takoz ama evans fitken beğeniyordum. cagları son 1 sene hiç izlemedim düşüşe devam ettiyse evansın kesmesi normal.
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Sanmıyorum, bildiğim kadarıyla Çağlar gitmek istediği için yedek kaldı.
Evans ve Amartey onun çok gerisinde.
Çağlar muhtemelen top bir takıma gitmek için şansını deneyecek.
Çağlar gelmez aga kafa bulma milletle.Çağlar teknik olmasa bir halt olmazdı çok hata yapıyor EPLde zaten ama Evans da kötü yav.
Neyse Fofana ile Çağlar giderse Leicester'a 25ten bir paket gönderebiliriz. Çağlar'a bile 20 küsür vermişlerdi.
Hea?Çağlar gelmez aga kafa bulma milletle.
fofanayı ilk geldiğinde izlemiştim. çaylak görüntüsü vardı hata yapıyordu sonra sakatlandı zaten. geçen sene leicesteri hiç izlemedim çılgın mı attı da 60 70mye chelseaye gidiyor anlam veremedim. korkunç paralar bunlar yawÇağlar teknik olmasa bir halt olmazdı çok hata yapıyor EPLde zaten ama Evans da kötü yav.
Neyse Fofana ile Çağlar giderse Leicester'a 25ten bir paket gönderebiliriz. Çağlar'a bile 20 küsür vermişlerdi.
Offf. Mesai bitimini bekliyorum.