Emrah Duvar
Taçsız Kral
- 5 Ocak 2011
- 115.017
- 102.149
- 5.238
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Tangangahızlı stoper alın
Hayatımda bunlae kadar mal camia görmedim başkanı omurgasız it taraftarıda gerizekalı mal sürüsü
Abi biri ikisi değil tamamı kafayı yemiş bu manyaklık beni ürkütüyor bilim kurgu filmi gibi camiaRuh hastasi bunlar
kaan ayhan,denayer vs gelir nellson kalırsa alternatif 1 adet ,giderse daha kaliteli 2. bir adam lazım onu bulmak zor olabilir.Kesin bir stoper aliriz, Nelsson nun gitmesiyle alakasi yok bence
Bunu geçtim Lyon kaptanı adamdan daha asla as stoper olamamış ikinci lig topçusuna daha iyi adam diyorsunuz çok ilginç yav.
Abdule zerre ısınmadım ve güvenmiyorum adamın koşuşu bile saatli bomba ilk geldiğinden beri diyorum bizi çok yakacak bu sene acil iki stoper almak lazım biri Kaan biride yabancı tecrübeli sol stoperDenayerde kaanda en az nelsooon kadar bu takımda çok rahat oynar.
Bizim taraftar çok enteresan..tamam nelsoonu göklere çıkaralımda lyonda kaptanlık yapmış ve senelerdir italyada oynayan ve milli takımda iyi stoperlerr varken bile kendisine yer bulmuş kaanı gömmeyelim arkadaş.abdulkerim oynuuor defans hattında.İlerleyen haftalarda sövmeye başlarsınız abdulkerime..
Ama şuna katılırım.Denayer hava toplarında iyi değil.stoperlerin biri kaan olabilir.apoyla değişimli oynarlar.
Ama diğer stoper hava toplarında falan etkili hızlı stopet olmalı.Bunu nasıl bulacağız bilmiyorum.
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Anasını satayım ne güzel rahatlamıştık 2 gündür, tabii ki bir cezası olmalıydı. 6 getirene kadar canımız çıktı, şimdi işin yoksa kalite defans peşinde koş.
Dik duracak zaman da kalmadı, lig başladı. Bugün satılıyorsa Nelsson yarın çok kaliteli bir defans gelmek zorunda.
1 stoper daha lazım diyorduk, elimizdekinden de olduk. ABV monchi.
Ahahaha
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi