Transfer Nöbeti #15 2022 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Nelsonn u sattık mı fb defansına döneriz.. o çok güvendiğimiz ortasaha da kurtaramaz bizi

Hele bizimle d..şak geçen sevilla ya satmak hainliktir...

Herşey para değil o kadar da ihtiyacımız yok kadromuzu nerdeyse kurduk

Sevillalı hıyarlar gidip başkasına salça olsunlar

Bu sezon çok karışık rekabetin hat safhada olduğu bir sezon olucak masadada kasadada numberone ız ama yetmez çok üstümüze oynanıcak dört bir yandan saldırıp yıpratmaya çalışıcaklar çok üstün bir kadro kurmamız lazım hani bizim hakemide yeneceksin mentalitesi var ya o mentaliteue dönmemiz farz Başakşehire karşı iptal edilen gollerimiz vardı şampiyonluk maçında tekrar tekrar attığımız sahada o kadar güçlü olmamız lazım işte

Sevilla denen takımın kadrısunda stoper yok bunlar Nelsonu transferin son günü 25i bile verip alır. Nelson çok çok iyi bir stoper Marcaodan falan çok daha iyi, bakın biz Marcaoyu hiç ama hiç aramadık ama Nelsonu çok ararız. Biz aptalmıyızki böyle bir oyuncuyu 15e satıyoruz, delirecem vallahi aptallık bu..

SM-A525F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Valla Umud Bozok harici transfer pek beklemiyorum ben.

Nelsson satılırsa durum değişebilir tabi.

Nelsson gidiciyse stoper icin anlaşma yapmak şart. yoksa bu got sevilla pazarlik ugruna deadline day gelir alir bizde got gibi kaliriz

Kesin bir stoper aliriz, Nelsson nun gitmesiyle alakasi yok bence

Bunu geçtim Lyon kaptanı adamdan daha asla as stoper olamamış ikinci lig topçusuna daha iyi adam diyorsunuz çok ilginç yav.

Denayerde kaanda en az nelsooon kadar bu takımda çok rahat oynar.
Bizim taraftar çok enteresan..tamam nelsoonu göklere çıkaralımda lyonda kaptanlık yapmış ve senelerdir italyada oynayan ve milli takımda iyi stoperlerr varken bile kendisine yer bulmuş kaanı gömmeyelim arkadaş.abdulkerim oynuuor defans hattında.İlerleyen haftalarda sövmeye başlarsınız abdulkerime..

Ama şuna katılırım.Denayer hava toplarında iyi değil.stoperlerin biri kaan olabilir.apoyla değişimli oynarlar.
Ama diğer stoper hava toplarında falan etkili hızlı stopet olmalı.Bunu nasıl bulacağız bilmiyorum.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Denayerde kaanda en az nelsooon kadar bu takımda çok rahat oynar.
Bizim taraftar çok enteresan..tamam nelsoonu göklere çıkaralımda lyonda kaptanlık yapmış ve senelerdir italyada oynayan ve milli takımda iyi stoperlerr varken bile kendisine yer bulmuş kaanı gömmeyelim arkadaş.abdulkerim oynuuor defans hattında.İlerleyen haftalarda sövmeye başlarsınız abdulkerime..

Ama şuna katılırım.Denayer hava toplarında iyi değil.stoperlerin biri kaan olabilir.apoyla değişimli oynarlar.
Ama diğer stoper hava toplarında falan etkili hızlı stopet olmalı.Bunu nasıl bulacağız bilmiyorum.

Abdule zerre ısınmadım ve güvenmiyorum adamın koşuşu bile saatli bomba ilk geldiğinden beri diyorum bizi çok yakacak bu sene acil iki stoper almak lazım biri Kaan biride yabancı tecrübeli sol stoper

Anasını satayım ne güzel rahatlamıştık 2 gündür, tabii ki bir cezası olmalıydı. 6 getirene kadar canımız çıktı, şimdi işin yoksa kalite defans peşinde koş.
Dik duracak zaman da kalmadı, lig başladı. Bugün satılıyorsa Nelsson yarın çok kaliteli bir defans gelmek zorunda.
1 stoper daha lazım diyorduk, elimizdekinden de olduk. ABV monchi.

Nelsson giderse ne vereceği belli adam değil net adam almak lazım.

Torreira gibi üst düzey klüplerin kadroda düşünmediği veya kiralamak istediği oyunculardan bakmak lazım.Onlar bizim işin daha net olur.

Yalniz takip ettiğim 4-5 stoper vardı. Hepsi bu sene transfer yapmış. Hemde öyle büyük paralara değil 2.5 3m falan. Baya baya kacirmisiz yatirimlik adamlari. Simdi arada bul stoper

Ahahaha

Buzdolabı üzerinden Ali Koç'a yürümek ciddi anlamda harika iş.

Benim yapı kredi hesabı vardı sanırım. Dur bakalım bir şeyler deneyeyim Antu'da.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt