Transfer Nöbeti #15 2022 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Benim Nelsson'la alakalı tek korkum; Sevilla son gün 25m€'yu yatırıp Nelsson'u alması.

Elden bir şey de gelmez. Çok zor durumda kalırız.
Rahat ol Renktaş bildiğim kadarıyla onların transfer dönemi bizden 1 hafta önce bitiyor.

Keşke 25milyon euro'sunu alabilsek Sevilla'nin içimiz soğur biraz

Luyindama için 2-3 bandında teklif getireceğiz demiş menajeri. Stopersiz kalacağımız günler çok yakın.d

marsilya bamba dieng'i elden çıkaracakmış yoklamak lazım.

Nelsson giderse ''hadi transfermarkt'i açıp stoper arayalım'' denilemez. Çoktan alternatiflerinin belirlenmiş olması lazım. Nelsson ve Luyindama gittikleri anda yeni stoperler İstanbul'a inmeli. Yoksa plansız, programsız, saçma sapan işler yaptığımızı düşünürüm ve Okan Hoca'ya da yönetime de olan inancım azalır.

Yönetim Nelsson'un satışında absürt manada taviz verirse şu ana dek yaptığı hamleleri, verdiği güven duygusunu kaybeder. 15+3 bonus gibi saçma sapan teklifleri kaale bile almamaları lazım.
vala oyuncu beni salin diyorsa tutman çok zor. ya maaşını yükselticen yeni sözlesme önerecen oyuncu hala yok diyosa kadro dışı yapmaya lüksümüz olmayan bir topçu mecbur satıcan. marcao da yaşadıklarımızı yaşıyoruz. eğer varsa topçunun gitmek istemesi de elimizi kolumuzu bağlıyor.

Yönetim Nelsson'un satışında absürt manada taviz verirse şu ana dek yaptığı hamleleri, verdiği güven duygusunu kaybeder. 15+3 bonus gibi saçma sapan teklifleri kaale bile almamaları lazım.
ben hala marcaoyu nasıl bu kadar ucuza verdik onu düşünüyorum...

vala oyuncu beni salin diyorsa tutman çok zor. ya maaşını yükselticen yeni sözlesme önerecen oyuncu hala yok diyosa kadro dışı yapmaya lüksümüz olmayan bir topçu mecbur satıcan. marcao da yaşadıklarımızı yaşıyoruz. eğer varsa topçunun gitmek istemesi de elimizi kolumuzu bağlıyor.
Ben bu mantığa karşıyım üstat. Yakın dönemde dahi benzer örnekleri çokça gördük. Gedson bize gelmek için kendini yakacaktı, Benfica taviz vermedi mesela. Sözleşme şartları ne ise iki tarafında buna mutabık kalması gerekir. Nelsson'da transferi gerçekleşmedi diye Dünya Kupası öncesi triplere giremez. Kulübün oyuncuyu düşündüğü kadar, 4 sene daha kapı gibi sözleşmesi olan oyuncunun da kulübün menfaatlerini düşünmesi gerek.

seviyyayı terste yakaladık (deli gibi stoper arıyorlar) ama anlaşılan yine tuş olduk.. 15 çok ucuz. en az 10 sene takıma katkı verir.. 3 sene içinde de 25 lere çıkma ihtimali oldukça yüksek..

Bu sevilla'nın Marcao'ya koyduğu bonuslar la liga şampiyonluğu,şl şampiyonluğu gibi paranın dik düşmesiyle eşit şansa sahip olan olaylar.O yüzden asla ve asla bonus monus kabul edilmemeli.

Becir Ömeragic’i izleyen var mı?

20 yaşında 8 Milyon Euro değeri varmış.

Marcao'da madde yoktu. 25'i getirsin gitmekte özgür sonuçta..

Nelsson da giderse (Min. 20 mil EUR)
Malang Sarr ve Kaan alınmalı.
İkisi de toplam 9-10 m euroya bitebilir

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt