Bahadır İkiz
10 Numara!
- 1 Ağustos 2022
- 17.448
- 10.687
- 1.338
Nelsson giderse Luyindama'yı kazanma yoluna gitmemiz lazım.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Yetmedi mi be arsız herif?dransfere hız vermek şart
Bonus demek kazık demekYa s bonusunu monusunu.. 20 veriyorsan al git kardeşim bide bonus çıktı.
Rahat ol Renktaş bildiğim kadarıyla onların transfer dönemi bizden 1 hafta önce bitiyor.Benim Nelsson'la alakalı tek korkum; Sevilla son gün 25m€'yu yatırıp Nelsson'u alması.
Elden bir şey de gelmez. Çok zor durumda kalırız.
vala oyuncu beni salin diyorsa tutman çok zor. ya maaşını yükselticen yeni sözlesme önerecen oyuncu hala yok diyosa kadro dışı yapmaya lüksümüz olmayan bir topçu mecbur satıcan. marcao da yaşadıklarımızı yaşıyoruz. eğer varsa topçunun gitmek istemesi de elimizi kolumuzu bağlıyor.Yönetim Nelsson'un satışında absürt manada taviz verirse şu ana dek yaptığı hamleleri, verdiği güven duygusunu kaybeder. 15+3 bonus gibi saçma sapan teklifleri kaale bile almamaları lazım.
ben hala marcaoyu nasıl bu kadar ucuza verdik onu düşünüyorum...Yönetim Nelsson'un satışında absürt manada taviz verirse şu ana dek yaptığı hamleleri, verdiği güven duygusunu kaybeder. 15+3 bonus gibi saçma sapan teklifleri kaale bile almamaları lazım.
Ben bu mantığa karşıyım üstat. Yakın dönemde dahi benzer örnekleri çokça gördük. Gedson bize gelmek için kendini yakacaktı, Benfica taviz vermedi mesela. Sözleşme şartları ne ise iki tarafında buna mutabık kalması gerekir. Nelsson'da transferi gerçekleşmedi diye Dünya Kupası öncesi triplere giremez. Kulübün oyuncuyu düşündüğü kadar, 4 sene daha kapı gibi sözleşmesi olan oyuncunun da kulübün menfaatlerini düşünmesi gerek.vala oyuncu beni salin diyorsa tutman çok zor. ya maaşını yükselticen yeni sözlesme önerecen oyuncu hala yok diyosa kadro dışı yapmaya lüksümüz olmayan bir topçu mecbur satıcan. marcao da yaşadıklarımızı yaşıyoruz. eğer varsa topçunun gitmek istemesi de elimizi kolumuzu bağlıyor.
Marcao'da madde yoktu. 25'i getirsin gitmekte özgür sonuçta..vala oyuncu beni salin diyorsa tutman çok zor. ya maaşını yükselticen yeni sözlesme önerecen oyuncu hala yok diyosa kadro dışı yapmaya lüksümüz olmayan bir topçu mecbur satıcan. marcao da yaşadıklarımızı yaşıyoruz. eğer varsa topçunun gitmek istemesi de elimizi kolumuzu bağlıyor.