- 2 Temmuz 2011
- 138.298
- 59.023
- 5.488
Ve o yuzden de sampiyonluk sansimiz az su anstoper sayımız 0
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ve o yuzden de sampiyonluk sansimiz az su anstoper sayımız 0
Herkes sevillaya sövüyoda bardağın dolu tarafından bakmak lazım istediğimiz çoğu potansiyeli getirebiliriz onlar sayesinde
Gel 1 sene iyi oyna 15e git
Nelsonun parayı kaanla evanderle hiç edeceğimize hojlund gibileri alıp al sattan kardan kara temelli geçiş yapabiliriz
ne bu günün fıkrası mıBiliyorum yine linc yiyecegim ama
Nelson marcao tandemi ile sevilladan cacik olmaz
La ligayi 7. Bitirirler
Cldeyseler grup sonuncusu
Uefadaysalar ceyrekde elenirler
Yine la liga soft
Bundesliga premier olsa kesin kume dusurturdum
A.Kerim güven veriyor mu senceVe o yuzden de sampiyonluk sansimiz az su an
Benim mesajım mizansen içeriyor. 25e bonservis verdiğin adamların toplam maaşı Falcao kadar değildi, bunu göz ardı edip 25 harcadık demek kötü niyetliliktir. Al 25i tek oyuncu getirebiliyor maaş düşük olunca.Bence bu algı sadece bu sene üzerinden düşünülmüyor. Terimin kendine has genelin algılayamadığı transfer stratejileri vardı hep. Hatta çer çöp denilen bazı isimlerden sadece o yararlanabiliyordu. Ben şahsım adına teşekkur etmekten gücenmem dogru bakıldığında ciddi bir mebla bu. Ama madalyonun diğer tarafında babel gibi birçok isim var fayda/maliyet bazında dip çektiğimiz. Ayrıca bu sene avrupaya gidemedik bu sene gelirde elde edemeyeceğiz bu bağlamda. Şahsi düşüncemdir ortam germek için yazmadım.
Inlesin Tüm Ülke Zaferinle Şanlı Galatasaray
Evet iyi futbolcu gibi,oliveirayi berkanla ve emre akbaba denen herifle oynatp,bi de oliveirayi,berkanin da gerisinde oynatip maradonalik beklemekte guzel felsefe
ismail çipe için büyük konuşmamak lazım sonuçta elleri refleksleri bire biri ve zamanlaması olmayan bir kaleciden bahsediyoruzİsmail Çipe kaleden stopere geçse bundan daha iyi oynar![]()
ne bu günün fıkrası mı
Ümitli degilim,ağır stoper.buyuk takim stoperi olmak kolay değilA.Kerim güven veriyor mu sence
%30 umut veriyor şu anda bana (pasaporttan)
transferlere bağlıydı bence biraz reis. takım mental olarak cokmuştu net 2 3 transferle belki ft ilk5e sokardı ama pulgar çorbası ve oo tarz transerlerle falan zordu bence yine.Benim mesajım mizansen içeriyor. 25e bonservis verdiğin adamların toplam maaşı Falcao kadar değildi, bunu göz ardı edip 25 harcadık demek kötü niyetliliktir. Al 25i tek oyuncu getirebiliyor maaş düşük olunca.
Ayrıca Avrupaya gidememe konusu Dome beye yazar, FT kötü de oynatsa bir şekilde ilk 5e sokardı.
Neyse sonuçta Eşred ve Metin gelmedi, Erden başa geçti, Okan geldi. Sonuç olumlu.