Transfer Nöbeti #15 2022 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Herkes sevillaya sövüyoda bardağın dolu tarafından bakmak lazım istediğimiz çoğu potansiyeli getirebiliriz onlar sayesinde

Gel 1 sene iyi oyna 15e git

Nelsonun parayı kaanla evanderle hiç edeceğimize hojlund gibileri alıp al sattan kardan kara temelli geçiş yapabiliriz

Sevilla ve Nelsson için söylediğin o perspektif genelde doğru ama 1 yılla sınırlamamak kaydıyla. Çünkü gelenlerden her iyi çıkanı 1 sene sonra göndererek de istikrarlı iyi bir takım olunmaz. Gelen de 2-3 sene bu takım için istikrarlı oynaması gerektiğini bilsin yani. 1 sene neymiş. Biz basamak olmaya razıyız kabul, ama 5 sene sözleşmeyi de 1 sene sonra beklediğimizin altına bir rakama göndermek için yapmıyoruz. 5 senenin 2-3 senesini bizde geçirmesini beklemek de gayet doğal yani. İlle daha 1. sene sonunda almak isteyen için orada çıkış maddesi duruyor zaten.

Ve o yuzden de sampiyonluk sansimiz az su an

1660060322221.webp

Bence bu algı sadece bu sene üzerinden düşünülmüyor. Terimin kendine has genelin algılayamadığı transfer stratejileri vardı hep. Hatta çer çöp denilen bazı isimlerden sadece o yararlanabiliyordu. Ben şahsım adına teşekkur etmekten gücenmem dogru bakıldığında ciddi bir mebla bu. Ama madalyonun diğer tarafında babel gibi birçok isim var fayda/maliyet bazında dip çektiğimiz. Ayrıca bu sene avrupaya gidemedik bu sene gelirde elde edemeyeceğiz bu bağlamda. Şahsi düşüncemdir ortam germek için yazmadım.

Inlesin Tüm Ülke Zaferinle Şanlı Galatasaray
Benim mesajım mizansen içeriyor. 25e bonservis verdiğin adamların toplam maaşı Falcao kadar değildi, bunu göz ardı edip 25 harcadık demek kötü niyetliliktir. Al 25i tek oyuncu getirebiliyor maaş düşük olunca.

Ayrıca Avrupaya gidememe konusu Dome beye yazar, FT kötü de oynatsa bir şekilde ilk 5e sokardı.

Neyse sonuçta Eşred ve Metin gelmedi, Erden başa geçti, Okan geldi. Sonuç olumlu.

Danimarkli brezilyali kadar karakersiz degiller, Nelsson daha profesyonel biri. Marcao taktigi nelssonda yapamazlar

Benim mesajım mizansen içeriyor. 25e bonservis verdiğin adamların toplam maaşı Falcao kadar değildi, bunu göz ardı edip 25 harcadık demek kötü niyetliliktir. Al 25i tek oyuncu getirebiliyor maaş düşük olunca.

Ayrıca Avrupaya gidememe konusu Dome beye yazar, FT kötü de oynatsa bir şekilde ilk 5e sokardı.

Neyse sonuçta Eşred ve Metin gelmedi, Erden başa geçti, Okan geldi. Sonuç olumlu.
transferlere bağlıydı bence biraz reis. takım mental olarak cokmuştu net 2 3 transferle belki ft ilk5e sokardı ama pulgar çorbası ve oo tarz transerlerle falan zordu bence yine.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt