Nurullah Fethi
10 Numara!
- 2 Ocak 2011
- 14.617
- 11.477
- 1.838
Yemekte ne mi var?yemekte ne var
Ayıptır söylemesi az biraz dünden kalan tavuk var yanına da makarna yapıyorum.Bugünü böyle bitireceğiz. TR'de şartlar zor Hakan :red:
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Yemekte ne mi var?yemekte ne var
Ayıptır söylemesi az biraz dünden kalan tavuk var yanına da makarna yapıyorum.bi gün y li bi cevap alacaksın diye hafif bi endişem var
Yemekte ne mi var?Ayıptır söylemesi az biraz dünden kalan tavuk var yanına da makarna yapıyorum.
Bugünü böyle bitireceğiz. TR'de şartlar zor Hakan :red:
nasıl yani canlı anlatım anlamadım
Bana sulu steak ısmarlasanayemekte ne var
Yufkali pilav?bi gün y li bi cevap alacaksın diye hafif bi endişem var
@Deniz Seyman nerdesin imla kurallarına fısıldayan adamNerde o imla kurallarına uyan dinazor gsliler. Yılın en iyi Türkçe kullanan üyesi seciyorduk ya o kadar çok kişi vardı yani hey gidi yıllar çok zalimsin
GscimbomMobile
Bana sulu steak ısmarlasana
Keramettin'i alıntılamaya g.tün yememiş diye yorumladım.
göze alan herkes yapabilir. @Melih Sönmez ile aran nasıl?kerofield yapabilir onu
Yaza yaza ögrenirsin pes etme hemen.Selam aslanlar...bu benim ilk mesajım ve galiba son mesajım olur çünkü Türkçem çok berbat...Avrupa'dan katılıyorum ve bu foruma en az 10 senedir takip ediyorum...umarım bu sene şampiyon oluruz ve en kısa zamanda 5inçi yıldızı takarız...en büyük Cimbombu arada nelsson 20den aşağı gitmesi lazım...ve şu Sturm grazdaki Hojlundu kaçırmamak lazim
göze alan herkes yapabilir. @Melih Sönmez ile aran nasıl?
Valla bende severim aynen.mis gibi iste cok severim makarnaya
sulu et sever misin?Bana sulu steak ısmarlasana
mustafa alp ve hakan ne ya:crushed:aramiz limoni gibi durmakta
dertleri olabiliraramiz limoni gibi durmakta
mustafa alp ve hakan ne ya:crushed: