Transfer Nöbeti #15 2022 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Biz o kadar kötü müyüz yahu? Avrupa standartlarında orta segment bir kulübüz. O tip üst düzey futbolculara da taraftar sevgisi ve ateşli taraftar tezahüratları gibi birçok kulüpte yaşayamayacakları deneyimleri sağlıyoruz. Keşke Avrupa kupalarında da aktif bir kulüp olsaydık ama coğrafya etkisi diyelim.

Sent from my iPhone using GSCimbom Forum
Kulupten daha cok ligimiz boktan, Suudi Arabistan liginden bir iki tik ustun bakiyor Avrupa´da herkes. Galatasaray´da oyle Avrupa´da surekli basarili olan bir kulup degil, maalesef . Bir sene variz sonra 2/3 sene yokuz, oldugumuzda pek bir varlik gosteremeden eleniyoruz. Bakis acisi bu.

ec8f7c4ec427251a777cfad98f92a81d.jpg

Gelcen mi diye sordum gelcem diyo

Sent from my iPhone using GSCimbom Forum

Şu an adı geçenler içinde en çok Belirti yi istiyorum ve beni sanchez den falan çok heyecanlandırıyor keşke o gelse de çift forvet oynasak. Onun dışında nellson un gidişi ile ben kesinlikle bir denayer uygun ücretle ki bence 2.4 falan idealdir ve onun yanına da genç yatırımlık bir kuzeyli stoper ile kapatabiliriz düşüncesindeyim. Denayer form tutana kadar da öyle idare edilir. Abdülkerim denayer şu anki tandemden daha uyumlu olurlar bence

Depay'in niye imkani yok? Eger bedelsiz ise bizimkiler 5 milyon imza parasini masaya koyar. Adam son iyi kontratina imza atacak. Bizden 4 senede 20 milyon civari kazanabilir. Parayi secmezse zaten Juve alir.

Olasi Nelsson satisi ile ilgili yine bazi seyleri tekrarlayalim 1. stoperimizi satmisiz, ligimiz baslamis, Nelsson’un daha 4 yillik sozlesmesi var ve 25 milyon euro’luk serbest kalma maddesi var, Sevilla’nin ise sadece iki stoperi var ve ikisi de solak stoper, bunlardan biri olan Marcao hala fit degil ve hafta sonu Sevilla ilk macina Gudelj’i stoperde oynatmak zorunda kalacak. 3 stoper daha alacaklar. Iki stoper satisindan 80 milyon euro kasaya koydular. Ispanya’da 3 hafta sonra transfer donemi kapaniyor. Bu maddeleri tek tek degerlendirecek olursak masada eli guclu olan taraf biziz.

Sevilla istedigi kadar Nelsson ile anlassin ve Nelsson istedigi kadar gitmek istesin, 20 milyon euro vermedikleri surece kesinlikle masaya oturulmamali. Biz de Evander’i istiyoruz, Evander de bizi istiyor ama kulubu istedigimiz paraya satiyor mu? Su oyuncu satma isini ogrenin artik.

Son düzenleme:
Nelsson konusunda şunu da söylemeden edemeyeceğim. Nelsson FB'nin topçusu olsa ve Sevilla'yı sadece 2 stoperi olan bir durumda yakalasa Nelsson'u kaça satardı?
Maaşını da karsilayarak 12 milyona falan.
Menajerin kopegi olmus kulupler harici satis yapabildiklerini göremedik.
Arapların furbola para aktarma olayı bitti italya cikti basimiza.

Reis sen yapma bari fb nin sattığı topçuların yarı parasını koç kendi ödüyo

Bjkdekileri menajerler bölüşüyodu yönetimle beraber fiko döneminde

Bizde biraz berrak bu iş sadece diğerleri kolpa
Menajere pay karşılığı yetki vermek illegal bir şey değil ki. Mantıklı olanı yapıyorlardı. Şu adamı sat 15'e 500 bini senin olsun. Nesi kötü bunun.

FB konusuna ise girmek istemiyorum. Tazminata verecek param yok çünkü.

Denayer Bjk'ye çekmiş.

Moderatör tarafında düzenlendi:
Koray 1.5milmis.

Alip yedege atalim.

Transfer - Abdulkeri
Koray - Metehan

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt