Orhan Terzi
Ulubatlı Souness
- 17 Aralık 2008
- 33.949
- 27.205
- 3.013
ewander kasımpaşa topçusu daha adını anmayınız
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Hocam oyuncu gitmek ister bak buna bir şey demem, sen de her şeye olur demek zoru da değilsin kulüp olarak. Giresun maçında Nelson bilerek hata yapar kötü oynar gol yedirir vs ona da notumuz veirirz ancak ben Nelson un bu karakterde bir futbolcu olduğunu sanmıyorum.Aynı şekilde baskı yapıyor sözleşme uzatalım serbest kalma bedelini arttıralım teklifine menajeri biz gitmek istiyoruz diye yanıt vermiş. Kulübün menfaatlerini düşünüyor olsaydı sözleşme uzatmak için en azından görüşmek isterlerdi.
Bunların hakkından Campos gelirdi.Ulan Sevilla ve Monchi öyle bir ah aldı ki artık iki yakası bir araya gelmez...
Hamsik sakatlandi, bence 3 4 ay yok.siopis hamsik fena değil ama ben olsam birini daha alırdım oraya. stoperler için haklısın
bu bardhi madem iyi oyuncu,3 milyona nasıl bitiyo
ÖZEL - Cicaldau'nun menajeri Dragos: "Sampdoria iddiaları doğru değil. Onlar maaşı karşılayamaz. Cicaldau'ya herhangi bir teklif gelmedi."
Mehh
bu şerefsiz sevilla koundeyi 35e almış bordeauxtan. a.villaya sattıkları stoperide nantesden 15e almış
bize gelince neden fakir gibi davranıyo klüpler marcao gibi adamı ucuza verdik nelssonda ucuza gitmemeli
Helal olsun babayiğite.
Ne dedimki?
Marcao iyi bir profesyonel değil, 22 yaşında bize geldiğinin yazında göğüs bölgesinde yağ ile geldi kampa. Kendine iyi bakmıyor ve ağır bir oyuncu. Onun dışında agresiften ziyade sinirli bir adam, kontrolünü kolay kaybedebiliyor.
Ayağı iyi, teknik ama ne hava toplarında ne de kesicilikte çok iyi sayılmaz.
26 ve 27den sonra zaten çift haneye gitmezdi doğru zamanda ama kampa katılmadığı için 3 m euro daha aza satmak zorunda kaldık, 15+ bedele ben okeydim çünkü.
Bundan sonra daha yüksek bir transfer de yapabilir ama gittiği yerde tutunamaz, top seviyesi Sevillaydı oraya da gitti bence.
Bu benim düşüncem ve Marcao kötü oyuncu demek değil.
Bilerek niye kötü oynansin yav, adam sakatliktan yeni cikti ve 2 ci yari oyundan alindi.Eğer Evander söylendiği gibi bize gelmek için kötü oynuyor kulübüne rest falan çekiyor ise büyük bir eksiyi hak eder. Aynısını bize daha 10 gün önce Marcao yaptı ve taraftarın gözündeki yeri artık belli. Bu oyuncunun profesyonel olmadığını gösterir. Bugün sana gelmek için Midland'a bunları yapan yarın X bir takıma gitmek için sana aynısını yapar.