Transfer Nöbeti #15 2022 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bu şerefsiz sevilla koundeyi 35e almış bordeauxtan. a.villaya sattıkları stoperide nantesden 15e almış

bize gelince neden fakir gibi davranıyo klüpler marcao gibi adamı ucuza verdik nelssonda ucuza gitmemeli

Aynı şekilde baskı yapıyor sözleşme uzatalım serbest kalma bedelini arttıralım teklifine menajeri biz gitmek istiyoruz diye yanıt vermiş. Kulübün menfaatlerini düşünüyor olsaydı sözleşme uzatmak için en azından görüşmek isterlerdi.
Hocam oyuncu gitmek ister bak buna bir şey demem, sen de her şeye olur demek zoru da değilsin kulüp olarak. Giresun maçında Nelson bilerek hata yapar kötü oynar gol yedirir vs ona da notumuz veirirz ancak ben Nelson un bu karakterde bir futbolcu olduğunu sanmıyorum.

Sevillaya o bonuslari odettirecegim rahat olun

Kumeye yollatacagim onlari

Sari semih ve favela cingenesi ile anca kumeye duserler

ÖZEL - Cicaldau'nun menajeri Dragos: "Sampdoria iddiaları doğru değil. Onlar maaşı karşılayamaz. Cicaldau'ya herhangi bir teklif gelmedi."

Mehh

Maaşın bir kısmını bize ödetme kurnazlığı gibi. Gerçi Seria A'dan bizim hayalete teklif geleceğini sanmıyorum zaten. Doğru olması da olası.

Juve'ye acil sekilde kaliteli hucumcu lazim. Vlahovic Kean ve Di Maria disinda adam yok. Chiesa sakatliktan iki aya donecek. Mertens'i istemeleri cok normaldi orada kisa vadeli bir cozum ariyolar, oyle yedek bakmiyolar yani. Zaniolo pahali geldi. Depay o yuzden Juve'ye gider bol bol da oynar orada

Mertens'in bizi secmesinin yegane sebebi Napoli efsanesi olmasiydi. Ayrica Depay kendini bizim seviyemizin cok cok ustunde goruyor olabilir, ki haklidir

bu şerefsiz sevilla koundeyi 35e almış bordeauxtan. a.villaya sattıkları stoperide nantesden 15e almış

bize gelince neden fakir gibi davranıyo klüpler marcao gibi adamı ucuza verdik nelssonda ucuza gitmemeli

Kardan pay ödediler diye o kadar yükseldi bonservis. 21+4e almislardi.

Depay'ı ikna etmek zor değil Sneijder gibi büyük bir yıldız var muhtemelen danışırsa düşünmeden git der :asd:

Ne dedimki?

Marcao iyi bir profesyonel değil, 22 yaşında bize geldiğinin yazında göğüs bölgesinde yağ ile geldi kampa. Kendine iyi bakmıyor ve ağır bir oyuncu. Onun dışında agresiften ziyade sinirli bir adam, kontrolünü kolay kaybedebiliyor.

Ayağı iyi, teknik ama ne hava toplarında ne de kesicilikte çok iyi sayılmaz.

26 ve 27den sonra zaten çift haneye gitmezdi doğru zamanda ama kampa katılmadığı için 3 m euro daha aza satmak zorunda kaldık, 15+ bedele ben okeydim çünkü.

Bundan sonra daha yüksek bir transfer de yapabilir ama gittiği yerde tutunamaz, top seviyesi Sevillaydı oraya da gitti bence.

Bu benim düşüncem ve Marcao kötü oyuncu demek değil.

+1

İyi oyuncu ama bence de üst düzey değil ayrıca bazı sorunları mevcut. Bunları aşıp iyi bir seviyeye elbette çıkabilir ama gerçekten de düşük bir ihtimal.

Eğer Evander söylendiği gibi bize gelmek için kötü oynuyor kulübüne rest falan çekiyor ise büyük bir eksiyi hak eder. Aynısını bize daha 10 gün önce Marcao yaptı ve taraftarın gözündeki yeri artık belli. Bu oyuncunun profesyonel olmadığını gösterir. Bugün sana gelmek için Midland'a bunları yapan yarın X bir takıma gitmek için sana aynısını yapar.
Bilerek niye kötü oynansin yav, adam sakatliktan yeni cikti ve 2 ci yari oyundan alindi.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt