Orhan Tok
Tecrübeli Üye
- 18 Ocak 2011
- 6.328
- 3.714
- 1.588
Yalan olduğu aşikar bunu yaw. Adam 23 verdikten sonra 2 daha verir %10 falan koymaz salak mı Monchi.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Yalan olduğu aşikar bunu yaw. Adam 23 verdikten sonra 2 daha verir %10 falan koymaz salak mı Monchi.
duyumcuKim bu Miha?
Adam sakatlıktan yeni çıktı. Kondisyonu eksik. Rakip güçlü. Ona rağmen bence takımının iyilerindendi oyunun başlarında. Zaten sonra oyundan düştü ve çıktı. Marcao kampa katılmadı ben anlaştım siz de anlaşın diye diretti. Alacakları için protesto çekti. Evander de böyle bir olay olduğunu hatırlamıyorum. Adam antrenmanlarına ve maçlarına çıktı. Kulübü indirime dahi gitmedi. Bilerek kötü oynadığını düşünmüyorum.Eğer Evander söylendiği gibi bize gelmek için kötü oynuyor kulübüne rest falan çekiyor ise büyük bir eksiyi hak eder. Aynısını bize daha 10 gün önce Marcao yaptı ve taraftarın gözündeki yeri artık belli. Bu oyuncunun profesyonel olmadığını gösterir. Bugün sana gelmek için Midland'a bunları yapan yarın X bir takıma gitmek için sana aynısını yapar.
yukarda da yazdım reis iyi topçu gelse tatlar kaçar ama benzer profilde djaniny var bunlarda onu mu satacaklar acaba
Ne mutlu kardeşimize Allah yolunu açık etsin.
Kazimcan oynayacak hapva kesilir muslera namümkün
500 dönümlük tarlamı hazırlabu paraya satıldığına inanana giresundaki 500 dönüm fındık tarlamı veririm
Furkcock ne idüğü belirsizleri paylaşmaktan vazgeç.duyumcu
Tier sayisini söyleduyumcu
gel sana ellerimle fındık kırıp yedireceğim furk500 dönümlük tarlamı hazırla
bi de çift kusurat koymuş kolpacıBu fiyatlarsa çok iyi.
ahmet can iyi topçu üstatHamsiler ne bicim saplamiş ajaxa.
Depay için hevesinizi kırmak istemem ama Juve 2 sene 10 milyon net vermiş. Üstüne çıkarsak neden olmasın.