Mustafa Ünal
Büyük Kaptan
- 18 Haziran 2011
- 25.986
- 12.919
- 2.538
Nelsson giderse 2 stoper + Sorloth + kanat transferleriye bitirelim.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
20+ üstü giderse Bir formani alırız Renktaş.bu paraya satıldığına inanana giresundaki 500 dönüm fındık tarlamı veririm
Beşiktaşın Planiçi getirdiği metodla olabilir.Arda Barselona kısmını ikna edebilir belki buna.depayla sahiden görüştüğümüzü düşünen var mı
Nelsson kesin gidici ya. Muhtemelen bonuslarla 18e falan shutlanır.Haluk Yürekli: "Galatasaray, 4-5 transfer daha yapacak."
yoh artıkHaluk Yürekli: "Galatasaray, 4-5 transfer daha yapacak."
oliveira ışık vermediLan bu Mertens kesilmez. Torriera da kesilmez. Kerem ve Yunus zaten kesilmez. O zaman Midstjø-Oliviera'dan biri yedek olacak. Right?
Nasıl olacak yahu?
26 ve üstüne giderse neften bi daire sana rtaş20+ üstü giderse Bir formani alırız Renktaş.
Araziler sende kalsın
Messi'nin yanında Berkan ve Emre Akbaba oynasa o da ışık vermezdioliveira ışık vermedi
midtsjø ikinci yarı girer herholtLan bu Mertens kesilmez. Torriera da kesilmez. Kerem ve Yunus zaten kesilmez. O zaman Midstjø-Oliviera'dan biri yedek olacak. Right?
Nasıl olacak yahu?
nah vermezdiMessi'nin yanında Berkan ve Emre Akbaba oynasa o da ışık vermezdi
Hocam adamı tanımıyorum ben burda bilerek yapıyor oynamıyor vs dendi o yüzden yazdım. Ayrıca eğer bilerek yapıyorsa diye bir şart cümlesi koydum, ihtimal içeriyor yani sonuçta adamın niyetini bilemem. He ben bizim şu an için bir orta saha transferine ihtiyacımız olduğunu da düşünmüyorum orası ayrı. Ben net bir yedek stoper, bir yedek potansiyeli sol bek ve Keremle Yunusu ara ara dinlendirecek bir kanat oyuncusuna ihtiyacımız olduğunu düşünüyorum.Adam sakatlıktan yeni çıktı. Kondisyonu eksik. Rakip güçlü. Ona rağmen bence takımının iyilerindendi oyunun başlarında. Zaten sonra oyundan düştü ve çıktı. Marcao kampa katılmadı ben anlaştım siz de anlaşın diye diretti. Alacakları için protesto çekti. Evander de böyle bir olay olduğunu hatırlamıyorum. Adam antrenmanlarına ve maçlarına çıktı. Kulübü indirime dahi gitmedi. Bilerek kötü oynadığını düşünmüyorum.