Enes Güngör
Kırmızı Üye
- 15 Ocak 2012
- 1.208
- 1.518
- 1.913
25 m alıp Marcao zararını da çıkartmak lazım.
RNE-L01 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
RNE-L01 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bir mesaj var mı
Ben olsam iyice zorlarım DK da iyi oynarsa zaten 20 ye kesin gider. Sevilla da çok zor durumda 80 milyon kazandılar stoperlerden 20-25 arası mecbur bıraksak iyi olur.Ekli dosyayı görüntüle 173080
İspanya’da lig başlıyor ve kadrolarında 2 stoper var ve biri Brezilya’dan 5 kilo fazla ile dönmüş Marcao. En az 2 stopere ihtiyaçları var. Sevilla bu kadar çaresiz yakalanamazdı.
20 M’dan aşağı bu transfer olmamalı
Bence de serbest kalma bedelini zorlamak lazım sonuna kadarBen olsam iyice zorlarım DK da iyi oynarsa zaten 20 ye kesin gider. Sevilla da çok zor durumda 80 milyon kazandılar stoperlerden 20-25 arası mecbur bıraksak iyi olur.
Bir mesaj var mı
bjk de sıkıştı iyice birini bulmak zorundalar. Sassuolo bizim gibi yapmaz.Kaan Ayhan için kulübü Bjk’den 7 milyon Euro bonservis istemiş, 700bin Euro vermem.
Şunu biyere kitleselerdi de rahat etseydik. Korkuyorum bu paraları biz verecez diyeKaan Ayhan için kulübü Bjk’den 7 milyon Euro bonservis istemiş, 700bin Euro vermem.
Fenerbahçe bu kadar ağlıyordun yakında yabancı serbest olur. Bu adama verilen para günah olur. İtelemeye yer arıyorlarŞunu biyere kitleselerdi de rahat etseydik. Korkuyorum bu paraları biz verecez diye
Bir mesaj var mı
gönderilmiş mi?Ilgimiz vardi diye hatirliylrum.![]()
Úmaro Embaló - Spelersprofiel
Úmaro Embaló, 25, uit Portugal ➤ NK Kustosija Zagreb, sinds 2025 ➤ Rechtsbuiten ➤ Marktwaarde: - ➤ * 6 mei 2001 in Bissau, Guinee-Bissauwww.transfermarkt.nl
Embalo Benfica'dan gonderilmis, suan bos gozukuyor. 21 alt kuralindan kullanabiliris aslinda.