Transfer Nöbeti #15 2022 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
sportif direktörü konuya girmişse ve çözüm falan diyorsa çözüm yakın demektir.. En önemlisi bize yapılanın tam tersi bu sefer fitbolcu bizi istiyor.. 6.5-7 arası kapatırız gibi daha düşük olursa daha iyi olur.. evanderi tutmayı göze alamazlar bu net..

Ekli dosyayı görüntüle 173080
İspanya’da lig başlıyor ve kadrolarında 2 stoper var ve biri Brezilya’dan 5 kilo fazla ile dönmüş Marcao. En az 2 stopere ihtiyaçları var. Sevilla bu kadar çaresiz yakalanamazdı.
20 M’dan aşağı bu transfer olmamalı
Ben olsam iyice zorlarım DK da iyi oynarsa zaten 20 ye kesin gider. Sevilla da çok zor durumda 80 milyon kazandılar stoperlerden 20-25 arası mecbur bıraksak iyi olur.

yedek kalitesi artmalı.

hislerim nelsson giderse en az 5 transfer daha geleceği yönünde. yoksa bu sene birşey beklemeyin.

11 tane adamın sakatlanmadan bütün sezon 40-45 maç oynamasını beklemek polyannacılık olur.

(Muslera/Okan)
(Dubois/Boey) - (Transfer/Emin B.) - (Bardakçı/Transfer) - (PVA/Kazımcan)
(Torreira/Transfer/Taylan)
(Midtsjö/Berkan) - (Sergio/Transfer)
(Yunus/Emre K.)-----------------------------(Kerem/Transfer)
(Seferovic/Mertens/Transfer)

En eksik bölge ortasaha gözükmekte. Alternatifsiz şuanda. Mertens forvet ve kanatları zorda kalırsak da 10 no durumunu yedekliyor lakin ben forvete yazdım.

Transfer gelmesi gereken bölgeler.
1 adet ortasaha
2 adet stoper
1 adet kanat forvet
1 adet forvet

Ilgimiz vardi diye hatirliylrum.

Embalo Benfica'dan gonderilmis, suan bos gozukuyor. 21 alt kuralindan kullanabiliris aslinda.

Ilgimiz vardi diye hatirliylrum.

Embalo Benfica'dan gonderilmis, suan bos gozukuyor. 21 alt kuralindan kullanabiliris aslinda.
gönderilmiş mi?

kesinlikle almalıyız. şuanda bize gelmesine %70 oran veriyorum.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt