Transfer Nöbeti #15 2022 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Nelsson'a takılı kaldık. Zaten alınması gereken stoper, kanat ve forvet için gelişme yok sanırım. :sopa:

Erden bey dünkü röportajda "2 yıldızı aynı uçakla getirdiniz nasıl oldu" sorusuna ; "yine böyle hamlelerimiz" olacak dedi yanlış hatırlamıyorsam. Kendisinin dillendirdiği oyuncular ise yem belli ki.

Bu gizliliğin sonunda sürpriz yabancı çöplerle karşı karşıya kalmayız umarım. Hiç Türk oyuncunun isminin geçmemesi de korkutuyor biraz beni. Galatasaray Milli Takım'dır. İyi Türk oyuncular bulmalı ve almalıyız. Yabancılar da bir yere kadar. Kaan Ayhan, Mert Müldür, Çağlar Söyüncü, Cengiz Ünder, Hakan Çalhanoğlu, İlkay Gündoğan vs. vs. alacaksın alabiliyorsan. Bence tabi. Umarım yıldız yabancı, scout falan derken iyi yerlileri de kadromuza katmak için uğraşıyoruzdur.

Bi taraftan hiç isim çıkmaması gayet profesyonelce. Kızamıyorum tabi de, kuruduk bir anda nöbette.
Herkes gıriliş ve evandere odaklanmışken toreyra ve mertens çekti

TS Corneliusu satmayi mi planliyor? O Shomurodov yedek olmaya gelmez herhalde. Cornelius'da DK öncesi yedege düsmeyi istemez.

Kerem veya Yunus'tan birini sattığın an ilk 11'e gözü kapalı koyacağın yerli yok. Diğer bölgelerden de kayıp vermiş olursun bir satışla.
Kerem'i bir sene daha tutalım. Bu kadroyla çok daha iyi istatistik yapacaktır. Sene sonunda yabancı sınırı da kalkınca 20-25m üstüne satarız.

Ts'nin Shomurodov'u alacağını daha önceden söylemiştim :D

Katarlilarin sitemi yüzünden DK bir gün daha erken basliyormus. Ilk mac onlarin olsun diye yapilmis.

Herkes gıriliş ve evandere odaklanmışken toreyra ve mertens çekti
Onlar da bence listemizin 2.sırasında olan isimlerdi. Griliş ismi çıktıktan sonra Cenk Ergün'ü pasifize ettiler ve sonra da hiç isim çıkmadı. Dün o yüzden "ben tek yönetiyorum çünkü insanlar çenesini tutamıyora" getirdi kibarca strateji, örgü vs diyerek. Türk isim çıkmıyor hiç Emrah. Endişe ettiğim o kısım esasen.

Kerem'i bir sene daha tutalım. Bu kadroyla çok daha iyi istatistik yapacaktır. Sene sonunda yabancı sınırı da kalkınca 20-25m üstüne satarız.
Zaten tutmak zorundayız. Bugün satmaya kalksak yerine 11 seviyesinde oyuncu alalım derken bir o kadar harcama yapmamız gerekecek. İdareten oynasın diyeceğimiz bir oyuncu için bile değerinin 2-3 katı bonservis isteyecekler. Kulüpler ve menajerler salak değil. Sassuolo örneği ortada.

emin'in sakatlığı ne zamana kadar bi bilgi verildi mi

oyy görme boşver

1660130647100.webp
alysha newman var,onu takiple.bi de georgia ellenwood.ikisi de sporcu,10 numara hatunlar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt