Transfer Nöbeti #15 2022 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
yolanthe yenge spor yapıyodu de mi?bacakları daha guzel olmus:( görmeyeydim keşke

Yolanthenin 2 tane dessouslu fotosu var

Hanimda birgun yolanthenin fotolara bakiyor

Bi bakiyor ben sadece o iki ic camasirli fotolarini begenmisim

Isdeyim screenshot alip bana wappdan atiyor

Bu ne? Diye soru altinda

1 2 haftaligina evliligimi salladi yolanthe

Yolanthenin 2 tane dessouslu fotosu var

Hanimda birgun yolanthenin fotolara bakiyor

Bi bakiyor ben sadece ic camasirli fotolarini begenmisim

Isdeyim screenshot alip bana wappdan atiyor

Bu ne? Diye soru altinda

1 2 haftaligina evliligimi salladi yolanthe
sneijderde afedersin şeye sürülecek akıl yok

Midyat -Benfica maçını izledim ben de Evander için. Oyunun başlarında defans önüne gelip topu alıp dağıtması beni ümitlendirdi. Arkadaşları sürekli onu arıyordu. Yıllardır top dağıtan ve sorumluluk alan teknik orta saha oyuncusu eksikiliğinı giderebileceğinı düşündüm. Ama sonra ne olduysa birden oyundan düştü. Sakatlıktan yeni çıkmasına bağlıyorum bu durumu. Ayrıca orta sahada mücadeleci bir yapısı vardı. Takım savunmasına yardımcı olabilmesi bence pozitif bir özellik. Eksi olarak bana biraz ağır geldi. Ama öyle çöp denecek bir futbolcu olduğunu düşünmüyorum.

Galatasaray Sportif Direktörü Cenk Ergün Sevilla'nın Nelsson teklifini yönetime iletti,
Erden Timur devreye girdi. "Marcao'da yaşananlar Nelsson'da olmaz. Victor'u götürmek istiyorsanız Monchi beni arasın!"
Erden Yimur;"Öpmüşüm Monchi yi" istikametinde ilerler bu haberler

ulan salak sneijder gül gibi aileni dağıttın kirli gibi ortalarda geziyon gerizekalı

özellikle bu sırıkla yüksek atlamacılar ve yüksek atlamacılar güzel oluyor sanki sebebi ne çözmedim. eskiden rekortmen bi slav vardı o da güzeldi
1660131569779.webp

bu kız sırıkla atlasın üzerimden,oy oy😔

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt