Transfer Nöbeti #15 2022 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
IMG_6332.webp
yenge ful böyleydi elinde kamerayla

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Dubo
Olivera
Miço
Torera
Mertens
Seferoviç

6 tane sağlam direkt omurga yabancı alıyorsun. Baya sağlam iş.

Bilmiyorum kac saattir uykusuzum ama sonuna kadar değdi. Bu adamlarin bu takim icin yuzunun gulmesi, bizim takimin formalarini giyiyor olmasi bile uzerimdeki butun bitkinligi ve yorgunlugu aldi. Allah kaza bela vermesin. Dahasinin da gelecegini biliyorum. Umuyorum ki bu yolun sonu şampiyonluk olur. Çok çok mutluyum tarif edemiyorum...

Ultraslana çok sallanıyor ama çoğu yağmur çamur gece gündüz takımı takip eden çoğunlukla da gençlerden oluşan bi kitle.

Fb ve bjk taraftar gruplarını öldürdüler ve tribünleri bizimle mukayese edilemeyecek kadar kötü durumda.

Takımımız her ilde her yerde hiçbir takımın karşılanmadığı, ağırlanmadığı gibi ağırlanıyor
ya tamamen yok edelim demiyoruz zaten. iyi yanlarını alalım kötü yanlarını kesip atalım. mesela sebo reis denen adam necidir. gitti milyonluk oyuncuya tosttu herif ya. üçlü çektiricem reklam yapıcam diye türlü türlü hareketler falan. ya geçiniz. daha ağır yazarım da emeklerine saygımdan susuyorum.. genclerde problem yok onları yönetenler sıkıntılı. üst kadroyu komple temizle güzel olusum aslında.

mis gibi sosyal yardım projeleri yapıyorlar, çok güzel kareografiler düzenliyorlar. daha bilinçli insan toplulugu yaratmaya kalksalar iyi ama bunlarla takılan afallar kendini kaybeder bak cok net söylüyorum.

bana söyleyin cok elestirilen albayraktan farkı ne bu sebo denen adamın. albayraka sövüp seboyu görmezden gelmek mantık dışı. üstelik cemaatçi. aynı zamanda siyasi. yakısıyor mu gs a böyle isimler. dünya yıldızı adamlar gelmis ülkeye öncesi polis kavgasıyla, sonrası ultraslan atkısı acmakla geçti. değer mi?

ben ordaki ortamı çok iyi biliyorum herkes polise kaynıyor da oraya nası geldi acaba konu. söliyim içip içip sapıtanların fevri hareketlerinden, küfürlü tezahuratlarından. fb ye bjk ye edilen değil direkt polise edilen küfürden. hatayi tek tarafta aramayın.

bir kez değil yirmi bin kez de söylesen dinlemiyor seni o grup. kafasının dikine kendini ve etrafını galeyana getiren hareketlere basvuruyor da ondan karısıyor ortalık.

fb polis arabası devirince anarşikler, biz polisle kavga noktasına gelince canii polis biber gazı sıktı. he canım hee öyle gercekten. fotoarenanın yayını izledim dayanamayıp kapadım artık. hepiniz orospu cocugusunuz tezahuratı yapılıyordu. komik olan oraya gelenin götünü de malını da koruyan adamlara deniliyor bu :d sövecem olmayacak

yok abi olmaz olmayacak. ne zaman bu taraftar grupları dağılır şovu sahada yapmaya calışırız o zaman değişir bu düzen. insan gibi maç izlemek de, maçtan sonra kavgasız gürültüsüz stadtan ayrılmak da. iyi değil bu kutuplamıs duygular.

Son düzenleme:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt