- 8 Temmuz 2015
- 35.804
- 70.650
- 3.893
falcaoyu okla aşilinden vurdular bi operasyon peşinde olabilirler yinebenim böle bi kardesim yok
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
falcaoyu okla aşilinden vurdular bi operasyon peşinde olabilirler yinebenim böle bi kardesim yok
bu herifin cezaı uzatalım
süpersin ata. bende ğni yıllarında cok vakit geçirdim maçlara falan gittim iliklerime kadar biliyorum o duyguyu ondan da malesef nefret noktasına geldim o gruba karsı. iyi yaptıkları haklarının ödenemeyeceği çok şey var, hataları da bir o kadar çok ama. atsan atılmaz satsan satılmaz bir konumda ultraslan. küfürden sonra tüm tadım kaçtı inan. kapadım o sizin yanınızdan yapılan yayını.teşekkürler, aynı heyecanı forumdaki renktaşlarla paylaşmak için birkaç gönderi attık işte.
bu zamana kadar nevizadede felan ultraslarla çok fazla eğlendiğim için olumsuz yorum yapmak istemiyorum ama misal olarak bugün çevik kuvvete küfür etmeleri, taraftarı sürüklemeleri felan saçmalık tabi.
başlarındakilerin biraz daha dikkat etmesi gerekiyor, geri kalan yaşça daha küçük arkadaşlara bişey diyemiyorum.
Ablaya söyleyin dursun.
ifbliler bize böyle diyo şuan
benim böle bi kardesim yok
hayırNe olacak yahu? Ben geçen sezon Trabzonspor şampiyon olduğunda mahallede Trabzonspor bayrağı asan gençlere yardım etmiştim. Futbol her şeyden önce sevgi, dostluk ve kardeşliktir.
waaaee cümleye bak: 9 senedir sakatlık yaşamamış
geçmiş olsun
Direk sakatlamaya yönelik bir cümle.waaaee cümleye bak: 9 senedir sakatlık yaşamamış
geçmiş olsun
43.44.45. maddeden sevki var direktDirek sakatlamaya yönelik bir cümle.
boey ve falcao gazi oldu bari yeni topçularımızı kurtaralım. bu katliama biri dur desin43.44.45. maddeden sevki var direkt